www.langd.se

Årefjällsloppet har inlett en samarbete med Malmö Aviation.
Årefjällsloppet har inlett en samarbete med Malmö Aviation.

Malmö Aviation lyfter Årefjällsloppet till nya höjder

Flygbolaget Malmö Aviation har inlett ett samarbete med Årefjällsloppet.
28-29 mars äger den andra upplagan av Årefjällsloppet rum i Årefjällen. Tre distanser på 11, 35 eller 75 kilometer väntar deltagarna som nu kan ta sig till loppet, snabbt smidigt och enkelt, tack vare samarbete med Malmö Aviation.

Deltagarna i Årefjällsloppet kan flyga förmånligt med Malmö Aviation som är officiell flygpartner.
 
– Förutom vår nya, populära linje till Åre/Östersund så knyter vi ihop Sverige genom Bromma flygplats. På så sätt kan deltagare från olika delar av landet ta sig snabbt, smidigt och enkelt till Årefjällsloppet i år, säger Anders Engzell, kommunikatör, Malmö Aviation.
 
– Vi är glada över att starta ett samarbete med Malmö Aviation och kunna erbjuda ett flygalternativ till våra deltagare, säger David Nilsson hos Årefjällsloppet.

Malmö Aviations linje mellan Bromma Stockholm Airport och Åre/Östersund Airport startade 2 september och har varit en stor succé.  21 december startas därför lördagsavgångar, vilket gör att linjen trafikeras sju dagar i veckan. Från Bromma erbjuder Malmö Aviation och partners hela 14 destinationer i Sveriges effektivaste inrikesnät.
 
Årefjällsloppet äger rum mellan 28-29 mars och för mer information och anmälan, se:

www.arefjallsloppet.se
eller
www.malmoaviation.se

Siste nyheter

tommy_pod

Podcast med Tommy Höglund

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast, Livigno2Levi, intervjuas Vasaloppets sportchef Tommy Höglund. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar.
Ebba Andersson före Frida Karlsson. FOTO: Bildbyrån

Längdlandslaget redo för sommarens tredje läger tillsammans

Det har blivit en annorlunda sommar för längdlandslaget. Istället för att åka utomlands på läger har det istället blivit träningsorter hemma i Sverige och idag ansluter åkarna till Sollefteå för en o...
I vinter är Åsarna Ski Marathon ett Visma Ski Classics Challengers event. FOTO: Åsarna IK.

Åsarna Ski Marathon blir ett Visma Ski Classics Challengers event

13 februari är det dags för 13:e upplagan av Åsarna Ski Marathon. I vinter blir loppet för första gången ett Visma Ski Classics Challengers event. Det är guldglans på loppet med Thomas Wassberg som b...