Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Marika Sundin var nära segern i Otepää. Här efter vinsten i AXA Ski Marathon tidigare i vintras. FOTO: Johan Trygg.
Marika Sundin var nära segern i Otepää. Här efter vinsten i AXA Ski Marathon tidigare i vintras. FOTO: Johan Trygg.

Marika och Magdalena nära seger

De svenska damerna åkte mycket starkt vid Skandinaviska cupens masstart i Otepää idag.
Marika Sundin blev tvåa, två tiondelar bakom segrande Kathrine Harsem. Trea var Magdalena Pajala och fyra Jennie Öberg, båda precis bakom.
På herrsidan blev Simon Andersson sexa och Martin Johansson åtta.

Sverige hade sex damer bland de tolv bästa i den täta masstarten. Maria Rydqvist, blev åtta, fyra sekunder från segern och Elin Mohlin var nia 1.5 sekunder efter och lördagens sprintsegrare Hanna Falk blev tolva.

Resultat damer.

Resultat herrar.

Siste nyheter

Svenska landslagets vallachef Petter Myhlback börjar bli tveksam till om någon testapparat för att kolla fluor på skidorna blir klar till kommande säsong. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Blir det verkligen något fluorförbud i vinter?

Fler och fler röster höjs för att internationella skidförbundet, FIS och internationella skidskytteförbundet, IBU, ska skjuta på fluorförbudet. Detta givetvis med tanke på att det ännu inte kunna visa...
Eirik Torbjørnsen från Birken och Bård Bakke från Salomon är glada över att de signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. FOTO: Salomon.

Salomon och Birken blir samarbetspartners

Salomon och Birken har i dag signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. Birken skifestival, som med Birkenbeinerrennet ingår i Visma Ski Classics, är en deltävlingarna i nya Grand Classics. – Vi är ...