Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ONE WAY och det kinesiska skidförbundet  startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.
ONE WAY och det kinesiska skidförbundet startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.

ONE WAY och kinesiska skidförbundet i samarbete

ONE WAY meddelar i ett pressmeddelande att man tecknat ett långsiktigt avtal med det kinesiska skidförbundet för alla nordiska discipliner och skidskytte.
– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY:s varumärke tack vare vår starka
samarbete med de ledande kinesiska sportvarumärket 361 Sport, säger ONE WAY:s VD Andreas Bennert.

Att Peking är en favoritkandidat som värd för vinter-OS 2022 har förstås varit med i beräkningen för ONE WAY. Var vinter-OS går 2022 kommer att beslutas under 2015 av den olympiska kommittén.

One Way Sport OY har tecknat ett exklusivt långsiktigt avtal med den kinesiska skidförbundet som exklusiv partner och officiell leverantör av textilier och tillhörande skidutrustning. Alla nordiska team - längdåkning, nordisk kombination, backhoppning och skidskytte - kommer att använda OW:s produkter med start redan från kommande säsong.

– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY som varumärke tack vare vår starka samarbete med de ledande kinesiska sport varumärke 361 Sport. Landslaget kommer att ingå i vårt varumärkes marknadsföringskoncept på den kinesiska marknaden och kommer att stödja lanseringen av alla nya ONE WAY märkesbutiker i Kina, berättar Andreas Bennert, VD för ONE WAY Sport OY, Finland.

ONE WAY kommer att utöka sin utveckling genom att stödja den kinesiska skidförbundet och deras team med de senaste standarderna och innovationer inom racingkläder och skidutrustning.

One Way Sport är också internationell sponsor för VM i Falun 2015 och Lahtis 2017.

Siste nyheter

Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...
Rehns BK kan bli Sveriges starkaste klubb på herrjuniorsidan i vinter.

Rehns BK förstärker med Bergström och Berg

Rehns BK är en uppstickare i skid-Sverige som samlar många satsande herrjuniorer. Truls Gisselman är den mest framgångsrika åkaren i klubbens satsning på duktiga juniorer. Nu satsar klubben ytterligar...
Det bjud på toppenförhållanden i Torsby skidtunnel nu. FOTO: Torsby Skidtunnel & Sportcenter.

Fina förhållanden i skidtunneln i Torsby

Vill man få några riktigt fina skidturer nu mitt i sommaren så är det ett bra läge att åka till Torsby skidtunnel. – Vi har stenhårda fina spår nu och har fått mycket fina omdömen, bland annat från l...