Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ONE WAY och det kinesiska skidförbundet  startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.
ONE WAY och det kinesiska skidförbundet startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.

ONE WAY och kinesiska skidförbundet i samarbete

ONE WAY meddelar i ett pressmeddelande att man tecknat ett långsiktigt avtal med det kinesiska skidförbundet för alla nordiska discipliner och skidskytte.
– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY:s varumärke tack vare vår starka
samarbete med de ledande kinesiska sportvarumärket 361 Sport, säger ONE WAY:s VD Andreas Bennert.

Att Peking är en favoritkandidat som värd för vinter-OS 2022 har förstås varit med i beräkningen för ONE WAY. Var vinter-OS går 2022 kommer att beslutas under 2015 av den olympiska kommittén.

One Way Sport OY har tecknat ett exklusivt långsiktigt avtal med den kinesiska skidförbundet som exklusiv partner och officiell leverantör av textilier och tillhörande skidutrustning. Alla nordiska team - längdåkning, nordisk kombination, backhoppning och skidskytte - kommer att använda OW:s produkter med start redan från kommande säsong.

– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY som varumärke tack vare vår starka samarbete med de ledande kinesiska sport varumärke 361 Sport. Landslaget kommer att ingå i vårt varumärkes marknadsföringskoncept på den kinesiska marknaden och kommer att stödja lanseringen av alla nya ONE WAY märkesbutiker i Kina, berättar Andreas Bennert, VD för ONE WAY Sport OY, Finland.

ONE WAY kommer att utöka sin utveckling genom att stödja den kinesiska skidförbundet och deras team med de senaste standarderna och innovationer inom racingkläder och skidutrustning.

One Way Sport är också internationell sponsor för VM i Falun 2015 och Lahtis 2017.

Siste nyheter

liv_levi_pod_bild

Podcasts som tar dig in i långloppsvärlden

I rådande tider är det många som kanske får lite mer tid att fördriva. Är man intresserad av långloppsskidåkning i allmänhet och Visma Ski Classics i synnerhet så kan vi rekommendera att lyssna på pod...