www.langd.se

ONE WAY och det kinesiska skidförbundet  startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.
ONE WAY och det kinesiska skidförbundet startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.

ONE WAY och kinesiska skidförbundet i samarbete

ONE WAY meddelar i ett pressmeddelande att man tecknat ett långsiktigt avtal med det kinesiska skidförbundet för alla nordiska discipliner och skidskytte.
– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY:s varumärke tack vare vår starka
samarbete med de ledande kinesiska sportvarumärket 361 Sport, säger ONE WAY:s VD Andreas Bennert.

Att Peking är en favoritkandidat som värd för vinter-OS 2022 har förstås varit med i beräkningen för ONE WAY. Var vinter-OS går 2022 kommer att beslutas under 2015 av den olympiska kommittén.

One Way Sport OY har tecknat ett exklusivt långsiktigt avtal med den kinesiska skidförbundet som exklusiv partner och officiell leverantör av textilier och tillhörande skidutrustning. Alla nordiska team - längdåkning, nordisk kombination, backhoppning och skidskytte - kommer att använda OW:s produkter med start redan från kommande säsong.

– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY som varumärke tack vare vår starka samarbete med de ledande kinesiska sport varumärke 361 Sport. Landslaget kommer att ingå i vårt varumärkes marknadsföringskoncept på den kinesiska marknaden och kommer att stödja lanseringen av alla nya ONE WAY märkesbutiker i Kina, berättar Andreas Bennert, VD för ONE WAY Sport OY, Finland.

ONE WAY kommer att utöka sin utveckling genom att stödja den kinesiska skidförbundet och deras team med de senaste standarderna och innovationer inom racingkläder och skidutrustning.

One Way Sport är också internationell sponsor för VM i Falun 2015 och Lahtis 2017.

Siste nyheter

Oskar Kardin vann Grönklitt Hill Race sex sekunder före Calle Halfvarsson. FOTO: Marcus Laggar.

Kardin tätt före Halfvarsson - Britta klar vinnare

Grönklitt Hill Race, som avgjordes i regnrusk på lördagsmorgonen, såg Oskar Kardin och Britta Johansson Norgren som segrare. I herrklassen var ett åtta åkare med till avgörandet upp till Toppstugan i...
petter_podcast

Podcast med Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics poddcast, Livigno2Levi, intervjuas Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar. I intervjun berättar Petter bland ann...
Britta Johansson Norgren vann i Grönklitt på fredagskvällen efter en tuff fight mot Laila Kveli. FOTO: Marcus Laggar.

Johansson Norgren och Persson rullade snabbast i Grönklitt

På fredagskvällen kördes rullskidrace i Grönklitt över 15 kilometer. Vinnare blev Lager 157 Ski Team:s Emil Persson och Britta Johansson Norgren. Det utmanades dock hårt av Marcus Johansso, Lager 157 ...