ONE WAY och det kinesiska skidförbundet  startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.

ONE WAY och det kinesiska skidförbundet startar ett långsiktigt samarbete. FOTO: ONE WAY.

ONE WAY och kinesiska skidförbundet i samarbete

ONE WAY meddelar i ett pressmeddelande att man tecknat ett långsiktigt avtal med det kinesiska skidförbundet för alla nordiska discipliner och skidskytte.
– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY:s varumärke tack vare vår starka
samarbete med de ledande kinesiska sportvarumärket 361 Sport, säger ONE WAY:s VD Andreas Bennert.

Att Peking är en favoritkandidat som värd för vinter-OS 2022 har förstås varit med i beräkningen för ONE WAY. Var vinter-OS går 2022 kommer att beslutas under 2015 av den olympiska kommittén.

One Way Sport OY har tecknat ett exklusivt långsiktigt avtal med den kinesiska skidförbundet som exklusiv partner och officiell leverantör av textilier och tillhörande skidutrustning. Alla nordiska team - längdåkning, nordisk kombination, backhoppning och skidskytte - kommer att använda OW:s produkter med start redan från kommande säsong.

– Det kinesiska skidförbundet är en naturlig plats för ONE WAY som varumärke tack vare vår starka samarbete med de ledande kinesiska sport varumärke 361 Sport. Landslaget kommer att ingå i vårt varumärkes marknadsföringskoncept på den kinesiska marknaden och kommer att stödja lanseringen av alla nya ONE WAY märkesbutiker i Kina, berättar Andreas Bennert, VD för ONE WAY Sport OY, Finland.

ONE WAY kommer att utöka sin utveckling genom att stödja den kinesiska skidförbundet och deras team med de senaste standarderna och innovationer inom racingkläder och skidutrustning.

One Way Sport är också internationell sponsor för VM i Falun 2015 och Lahtis 2017.

Senaste nyheterna

startlistbild_eld

Startlistor Engadin La Diagonela

Lördag morgon är det dags för en efterlängtad start på Visma Ski Classics säsong XI. Du ser loppet på kanal 9 där Roberto Vacchi och Oskar Svärd kommenterar. Sändningen startar 08.00. Startlistor finn...
Sebastian Samuelsson förde upp Sverige från elfte till sjunde plats på stafetten i Oberhof. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettseger till Frankrike – Sverige sjua

Martin Ponsiluoma bommade bort Sveriges chanser till en framskjuten placering på stafetten i Oberhof. Sebastian Samuelsson avancerade dock från elfte till sjunde plats på slutsträckna. Frankrike vann...
Det har kommit så mycket snö Engadindalen att banan för lördagens La Diagonela måste ändras på grund av lavinrisk. FOTO: Visma Ski Classics.

Lavinrisk ändrar banan för La Diagonela

På grund av lavinrisk ändras banan till Engadin La Diagonela i morgon. Tävlingsbanan blir 60 kilometer istället för 65.