Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Craft lanserar nu kläder för höstens svettiga träningspass då det är ruskväder. FOTO: Craft.

Craft lanserar nu kläder för höstens svettiga träningspass då det är ruskväder. FOTO: Craft.

Craft lanserar kläder för ruskväder

Hösten står för dörren och för många skidåkare intensifieras träningen. En sak är säker. Det kommer inte bjudas på strålande höstväder varje dag.
Det har Craft tagit fast på och lanserar nu träningskläder för svettiga pass i ruskiga förhållanden.

Serierna Devotion och Weather är två koncept för olika förhållanden under höst- och vinterhalvåret; Devotion passar för lite mildare dagar medan Weather är ett koncept för bitiga vindar och väta i luften.
 
craft_DEVOTION_JACKET_.jpg
Löparjackan Devotion jacket skyddar mot vind och håller dig torr under löparpassen under höst- och vinterhalvåret.
Rek pris: 800 kr
 
craft_DEVOTION_TIGHTS.jpg
Devotion tights har ett snyggt print på benen för löpare som trivs bäst i svarta tights - men med en twist. Materialet transporterar effektivt bort svett och body control-effecten ger en skön känsla under tuffare träningspass.
Rek pris: 550 kr.
 
craft_Weather_Jersey_herr.jpg
Weather jersey vann pris på ISPO för smart design. En smart magnetlösning gör det bekvämt att springa i tröjan när dragkedjan är nedragen. På armarna sitter inbyggda handskar och hela framsidan av tröjan är gjord i ett vindtätt membran; VENTAIR WIND®. Membranet ger mycket bra vindskydd, effektiv ventilation och hög komfort i blåsiga förhållanden.

Tröjan är tunn och smidig och ett riktigt bra andra eller tredje lager i vinter.
Rek pris: 1200 kr.
 
craft_Weather_Jacket.jpg
Weather jacket är vind - och vattentät med tejpade sömmar och som andas riktigt bra tack vare smart design och avancerade materialvalen  VENTAIR® som representerar det senaste inom tekniska materialsystem. Det är membran som skyddar mot väta och vind samtidigt som det ger effektiv ventilation och fukttransport.

Jackan känns som en skaljacka - men håller för träning utomhus under kalla dagar. Beroende på typ av underställ som lager ett kan Weather jacket användas under stora delar av året.
Rek pris: 1500 kr.
 
craft_Weather_pants.jpg
Weather pants är löparbyxor i unisexmodell med lösare passform upptill och tight känsla ner mot vaderna. Det är byxor för den trendkänsliga löparen som vill ha ett par träningsbyxor som håller för väder och vind de dagarna vinden viner och det faller regn eller snö.

Precis som övriga plagg i serien Weather är byxorna gjorda i ett membran som står emot vatten och vind. VENTAIR® är ett membran som skyddar mot väta och vind samtidigt som det ger effektiv ventilation och fukttransport.
 
Rek pris: 1200 kr.
 
Till vintern lanserar Craft Sportswear också den nya generationens underställ: Active Comfort. Serien, som ersätter trotjänaren Active - svenska folkets favorit under årtionden, består av mjuka och sköna plagg för den som vill ha ett underställ för alla typer av fysisk aktivitet.

Tack vare en zonanpassad design med en mix av 70% polyester och 30% polyamid är Active Comfort ett underställ som andas bra samtidigt som materialet är ”gosigt och mysigt”.

Active Comfort passar bra till Vasaloppsträningen, till pulkastunderna med barnen, alpin skidåkning och löpturen under kalla vinterdagar. Det är ett underställ som värmer den som är lite frusen av sig – och som är utvecklat för att fungera för all typer av aktiviteter.

craft_active_comfort.jpg
Active Comfort. FOTO: Patrik Johäll/Superstudio

Plaggen finns som långärmad och kortärmad tröja, byxor och boxers för dam och herr.
Rek priser: Långärmad tröja - 350 kr Kortärmad tröja - 300 kr Långa byxor - 350 kr Boxer - 250 kr

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass. www.craft.se

 

Senaste nyheterna

startlistbild_eld

Startlistor Engadin La Diagonela

Lördag morgon är det dags för en efterlängtad start på Visma Ski Classics säsong XI. Du ser loppet på kanal 9 där Roberto Vacchi och Oskar Svärd kommenterar. Sändningen startar 08.00. Startlistor finn...
Sebastian Samuelsson förde upp Sverige från elfte till sjunde plats på stafetten i Oberhof. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettseger till Frankrike – Sverige sjua

Martin Ponsiluoma bommade bort Sveriges chanser till en framskjuten placering på stafetten i Oberhof. Sebastian Samuelsson avancerade dock från elfte till sjunde plats på slutsträckna. Frankrike vann...