Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Junioren Gustav Aflodal åkte hem seger Gålårullen som också var Stockholms DM på rullskidor i helgen. Här är Gustav vid Morapinglan i vintras. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Junioren Gustav Aflodal åkte hem seger Gålårullen som också var Stockholms DM på rullskidor i helgen. Här är Gustav vid Morapinglan i vintras. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Dubbelt Sumpan på Gålörullen

Det blev dubbelt Sundbybergs IK på Gålörullen i söndags.
Juniorerna Gustav Aflodal och Malin Börjesjö vann seniorklasserna och blev därmed också distriktsmästare på rullskidor i Stockholm.

Banan var 36,5 kilometer och det var masstart i klassisk stil.

Malin Börjesjö vann damklassen i överlägsen stil närmare sju minuter före Elin Widecrantz, Hammarby.

I herrklassen var det desto tigthare. Lovande Gustav Aflodal tog segern precis före ett gäng på sju åkare. Tvåa närmast bakom var John Wiklund från arrangerande Stockholms Rullskidklubb.

 

 

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg på väg att lämna skjutvallen vid landslagets träning på Östersunds skidstadion på tisdagen. FOTO: Per Danielsson.

Det är skjutprestationen som avgör

Det är skyttet som avgör tävlingar i skidskytte. Det visar analys av 5000 starter och 17 skidskyttesäsonger som Forskare vid Mittuniversitetet i Östersund gjort Det är den hittills mest omfattande ve...
Vauhtis fabrik i Joensuu, Finland, brann ner till grunden i går.

Vallatillverkaren Vauhtis fabrik brann ner

En av de största vallatillverkarna, finska Vauhti, drabbades i går av att hela produktionsdelen av fabriken brann ner till grunden. Fabriken är belägen i Joensuu. Upp till 10 000 liter kemikalier för...
Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...