Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Anders Aukland, och brodern Jörgen, åker i en specialdräkt på dagens säsongspremiär i Beitostölen för att visa sitt samarbete med välgörenhetsorganisationen Right To Play. FOTO: Team Santander.
Anders Aukland, och brodern Jörgen, åker i en specialdräkt på dagens säsongspremiär i Beitostölen för att visa sitt samarbete med välgörenhetsorganisationen Right To Play. FOTO: Team Santander.

Auklands åker för en miljon till Right To Play

Vid dagens 15 kilometerslopp vid den norska säsongsöppningen i Beitostölen kommer Anders och Jörgen Aukland åka med en egen Right To Play-dräkt.
– Killarna vill framhäva sitt samarbete med Right To Play, berättar managern Nils Marius Otterstad.

Dräkten är utformad tillsammans med Swix och välgörenhetsorganisationen Right To Play.

Igår lanserade Team Santander deras unika samarbete med organisationen, där teamet tillsammans med Santander kommer att gå in och ge alla prispengarna till Right To Play.

– Tillsammans med seminariet 4 timmar för lönsamt socialt ansvar och Urbant terränglopp, är detta det tredje projektet vi genomför med Right To Play, berättar Otterstad.

Syftet med denna verksamhet är att skapa medvetenhet och synlighet för Right To Play, och samla medel upp emot en miljon kronor.

– Dagens lopp är bröderna Auklands start på det här jobbet. Vi är alla mycket stolta över att stödja Right To Play och deras arbete framöver, avslutar Otterstad.

aukland_righttoplay_460.jpg

Siste nyheter

Märta Rosenberg från Duved tilldelas årets Charlotte Kalla-stipendium.

Årets Charlotte Kalla-stipendium till Märta Rosenberg

Märta Rosenberg är 18-åringen från Duved i Jämtland som i vintras blev bästa svensk på Ungdoms OS i Lausanne där hon tog guld i 5 kilometer klassiskt, silver i skicross och brons i sprint. Nu får hon ...
Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...