Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Anders Aukland, och brodern Jörgen, åker i en specialdräkt på dagens säsongspremiär i Beitostölen för att visa sitt samarbete med välgörenhetsorganisationen Right To Play. FOTO: Team Santander.
Anders Aukland, och brodern Jörgen, åker i en specialdräkt på dagens säsongspremiär i Beitostölen för att visa sitt samarbete med välgörenhetsorganisationen Right To Play. FOTO: Team Santander.

Auklands åker för en miljon till Right To Play

Vid dagens 15 kilometerslopp vid den norska säsongsöppningen i Beitostölen kommer Anders och Jörgen Aukland åka med en egen Right To Play-dräkt.
– Killarna vill framhäva sitt samarbete med Right To Play, berättar managern Nils Marius Otterstad.

Dräkten är utformad tillsammans med Swix och välgörenhetsorganisationen Right To Play.

Igår lanserade Team Santander deras unika samarbete med organisationen, där teamet tillsammans med Santander kommer att gå in och ge alla prispengarna till Right To Play.

– Tillsammans med seminariet 4 timmar för lönsamt socialt ansvar och Urbant terränglopp, är detta det tredje projektet vi genomför med Right To Play, berättar Otterstad.

Syftet med denna verksamhet är att skapa medvetenhet och synlighet för Right To Play, och samla medel upp emot en miljon kronor.

– Dagens lopp är bröderna Auklands start på det här jobbet. Vi är alla mycket stolta över att stödja Right To Play och deras arbete framöver, avslutar Otterstad.

aukland_righttoplay_460.jpg

Siste nyheter

Nu finns ett stomprogram för rullskidtävlingar 2020 his Svenska skidförbundet. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Stomprogram rullskidor 2020

Svenska Skidförbundets arbetsgrupp för rullskidor har fastställt 2020 års stomprogram för rullskidor. Stomprogrammet innehåller de största rullskidstävlingarna i landet kommande sommar samt datum för...
Linn Sömskar blev bäst av de svenska åkarna i Skandinaviska cupen som tvåa. FOTO: Bildbyrån/Vegard Wivestad Grött.

Slutresultat i Skandinaviska cupen

Säsongens Skandinaviska Cup avslutades efter att sex deltävlingar genomförts under vintern. Bästa svenska åkare i cupen var Linn Sömskar, IFK Umeå och Maria Nordström, Borås SK, som blev tvåa och tre...