Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Årefjällsloppet och W Sportsmedia tackar alla skidåkande stockholmare för uppskattningen för konstsnöspåret på gärdet. FOTO: Årefjällsloppet.

Årefjällsloppet och W Sportsmedia tackar alla skidåkande stockholmare för uppskattningen för konstsnöspåret på gärdet. FOTO: Årefjällsloppet.

Årefjällsloppet tackar alla stockholmare

Efter två säsonger där vi jobbat stenhårt för att visa att det faktiskt går att göra ett konstsnöspår för alla stockholmare på Gärdet, tackar nu vi som drivit spåret, Årefjällsloppet och W Sportsmedia, för all visad uppskattning!

När nu Stockholms stad och Stockholms Skidförbund äntligen beslutat att göra egna spår vid Kampementsbadsfältet, känner vi från Årefjällsloppet att vårt uppdrag att just visa att det går att skapa fina spår i Stockholms innerstad är slutfört, skriver Årefjällsloppet i ett pressmeddelande.

Nu kommer vi fokusera på andra spännande nya skidprojekt, men vi kommer kanske tillbaka till 2016/2017 om ni behöver oss. Stot tack till KDF, Sponsorer och alla nya Skidvänner vi fått i Stockholm! Hoppas vi ses i Åre 1-2 April, skriver Årefjällsloppet vidare.

Läs mer om Årefjällsloppet här.

www.arefjallsloppet.se

gärdet_spår.jpg

Så här fina spår har det varit på Gärdet i Stockholm under två säsonger. FOTO: Årefjällsloppet.

 

Senaste nyheterna

Emma Ribom, Charlotte Kalla, Ebba Andersson och Frida Karlsson på fredagens presskonferens inför tremilen i morgon. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Optimistisk svensk kvartett inför VM-tremilen

Sverige kommer till start med en stark kvartett på VM-tremilen i morgon: Frida Karlsson och Ebba Andersson som klara medaljkandidater. Charlotte Kalla och Emma Ribom är åkare för placeringar högt upp ...