Hälsingeleden kör hela loppet vi Harsa på söndag och har ändrat bansträckningen. BILD: Hälsingeleden.

Hälsingeleden kör hela loppet vi Harsa på söndag och har ändrat bansträckningen. BILD: Hälsingeleden.

Ny bansträckning för Hälsingeleden

Rehns BK som arrangerar Hälsingeleden i Harsa har beslutat att ändra bansträckningen något för loppet i Harsa på söndag.
Man förlänger också anmälningstiden för att kunna locka åkare från inställda Engelbrektsloppet.

– De är bråda tider som arrangör i dessa väder. Vi kommer göra allt för att genomföra ett bra lopp, säger Pär L Olofsson från arrangören.

– Vi kommer justera och korta ned banan med anledning av gällande snöläge. Vi kommer också att förlänga ordinarie anmälningstid! Detta för att erbjuda främst alla från Engelbrektsloppet att chans att anmäla sig på nytt till ett lopp utan extra kostnader för dem, fortsätter Olofsson.

– Vi har satt maxtak på 500 startande till vårt lopp. Nu är vi cirka 100 anmälda, så vi hoppas på bra tryck närmsta dagarna, avslutar Olofsson.

Mer info om Hälsingeleden finns här.

sparkarta_1250_2.jpg

 

Senaste nyheterna

Team Ramuddens Jenny Larsson och Ida Dahl är laddade för nya framgångar när Visma Ski Classics fortsätter på söndagen. FOTO: Team Ramudden Instagram.

Lavinrisk ändrar bana och starttider för Toblach-Cortina

Andra deltävlingen på Visma Ski Classics, Toblach-Cortina i Italien, flyttades från lördagen till i morgon söndag på grund av kraftigt snöfall i tävlingsområdet. Nu ändras också banan på grund av lavi...
Martin Ponsiluoma, bilden, och Sebastian Samuelsson är Sveriges hopp på herrarnas masstart i Antholz i morgon. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Startlistor skidskytte Antholz söndag – stafett damer, masstart herrar

I morgon är det stafett för damer och masstart för herrar vid skidskyttevärldscupen i Antholz-Anterselva i Italien. Damstafetten startar 12.45. Herrloppet startar 15.05.
Charlotte Kalla i samspråk med Therese Johaug efter lördagens lopp i Lahtis. I morgon åker Kalla första sträcka för Sverige och Johaug andra för Norge. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Startlistor världscupen Lahtis – stafetter söndag

På söndagen väntar stafetter vid världscupen i Lahtis. Damstafetten startar 09.30 och herrstafetten har start 10.40.