Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nya svenska längdskidklädmärket Sweare finns på Dalskidan i Sälen i helgen och visar både årets och delar av nästa års kollektion. FOTO: Sweare.

Nya svenska längdskidklädmärket Sweare finns på Dalskidan i Sälen i helgen och visar både årets och delar av nästa års kollektion. FOTO: Sweare.

Sweare i Sälen

Häromdagen skrev vi en recension om produkter från nya svenska längdskidklädmärket Sweare.
Är man nyfiken att titta närmare på årets kollektion från Sweare och även få se några godbitar från nästa års kollektion så har man chansen i Sälen i helgen.

Sweare kommer att finnas på plats hos Dalskidan i Sälen under lördag och söndag. Så är man på plats för till exempel Öppet spår så ha man chansen.

– Man får en exklusiv smygtitt på några godbitar från nästa års kollektion, berättar Sanna Jansson från Sweare.

Längd.se:s test av jackan XC 50/50 Jacket och byxan XC 360 Pant från Sweare hittar du här.

Senaste nyheterna

Fullt fokus från Hanna Öberg och ny seger. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Båda syskonen Öberg på pallen

Hanna Öberg tog andra raka sprintsegern i världscupen och samtidigt åkte systern Elvira in som trea. – Det känns bara helt fantastiskt. Min känsla på skjutvallen, jag är verkligen trygg där, sa Hanna...
Martin Ponsiluoma åkte fort i Kontiolahti. Trots tre bommar slutade han på nionde plats. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Tionde segern för Tarjei Bö – snabb Ponsiluoma nia

Det blev äldre brodern Bö, Tarjei, som vann sprinten vid världscupen i skidskytt i Kontiolahti på torsdagseftermiddagen. Martin Ponsiluoma flög fram i spåret och trots tre bom slutade han på nionde p...