Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Madshus och Fischer finns på plats med sina vallabussar under Fjälltopphelgen som nu också innhåller en juniorcup.

Madshus och Fischer finns på plats med sina vallabussar under Fjälltopphelgen som nu också innhåller en juniorcup.

Juniorcup under Fjälltopphelgen

Under årets säsongsavslutning i Bruksvallarna och Ramundberget så kommer den svenska junioreliten uppmärksammas lite extra.
– Vi vill kora vårens bästa juniorer, säger en av initiativtagarna, Lasse Jonsson.

Juniorcupen består av tre deltävlingar, Fjällsprinten, 100 meter supersprint och slutligen Fjälltopploppet som arrangeras 7-9 april.

Juniorcupen är ett initiativ av arrangörerna av Fjälltopphelgen tillsammans med sponsorerna Fischer och Madshus med serviceansvariga Lasse ”Blixten” Jonsson och Thomas ”Oljan” Eriksson i spetsen för att uppmärksamma och lyfta juniorer lite extra.

– Fjälltoppsloppet blivit en naturlig avslutning av säsongen där vi leverantörer finns på plats för att  ge åkarna möjlighet att testa nästa års utrustning i kombination med ett avslappnat tävlande i en härlig miljö, säger Lasse Jonsson.

PM för juniorcupen finns här.

Senaste nyheterna

pod_maccan

Podcast med Marcus Johansson

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast, Livigno2Levi, långloppsåkaren Marcus Johansson, Lager 157 Ski Team. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar.
Martin Ponsiluoma går ut med startnummer 9 på lördagens jaktstart i Kontiolahti. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Startlistor skidskyttevärldscupen Kontiolahti lördag

I morgon lördag fortsätter skidskyttevärldscupen i finska Kontiolahti. Herrarna åker jaktstart och damerna stafett. Vi kan se fram emot spännande och roliga tävlingar med tanke på de svenska åkarnas s...