Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Idrottsprogrammet Vintersport i Östersund erbjuder sommarläger om man är född 2001-2003. Lägret kommer att gästas av Robin Bryntesson.

Idrottsprogrammet Vintersport i Östersund erbjuder sommarläger om man är född 2001-2003. Lägret kommer att gästas av Robin Bryntesson.

Ungdomsläger med Robin Bryntesson

För första gången kör Idrottsprogrammet Vintersport i Östersund ett sommarläger för längdskidungdomar.
Är man född 2001–2003 och gillar utmanande träning, så häng med på sommarens roligaste nyhet!

Under perioden 12–16 juli kommer Idrottsprogrammet Vintesport i Östersund för första gången erbjuda ett öppet träningsläger för längdskidungdomar från hela Sverige.

Tillsammans genomför ungdomarna utvecklande träningspass i den fina träningsterrängen i området kring Östersund, inte minst på den sedan ett år tillbaka uppgraderade rullskidbanan som håller väldigt hög klass.

Dessutom gästar skidprofilen Robin Bryntesson lägret under veckan för att dela med sig av sina tips å trix, och ungdomarna kommer också få uppleva roliga inslag såsom möjligheten att testa Wakeboard eller några av alla andra roliga aktiviteter i Surfbukten under en eftermiddag.

– Det kommer bli en otroligt kul och givande vecka för ungdomarna säger Jyrki Ponsiluoma som precis som David Engström är tränare på Idrottsprogrammet Vintersport.

De vill att deltagarna ska få en bra inblick i hur det är att studera och träna på ett skidgymnasium. Samtidigt kommer de få användbara kunskaper både teoretiskt och praktiskt om hur bra träningspass kan se ut.

– Vi vill att ungdomarna ska uppleva tjusningen med att träna mycket och därigenom flytta sina fysiska gränser, säger David.

Anmäler sig till sommarlägret gör man senast 15 maj genom att skicka ett mail till sommarlager@jgy.se

Läs mer om lägret här.

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo och Emil Iversen står över resterade världscuptävlingar under 2020. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Kläbo och Iversen åker inte mer världscup det här året

Både Johannes Hösflot Kläbo Emil Iversen meddelar på måndagen att de inte kommer att åka några fler världscuptävlingar den här sidan nyåret. – Jag känner att skidåkning och tävlingar inte är särskilt...
Hanna Öberg vann sprinten i Kontiolahti efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Hanna Öberg vann sprinten efter topplopp

De svenska skidskyttarna visar superform i Kontiolahti. Hanna Öberg vann damernas sprint i överlägsen stil drygt 20 sekunder före norskan Röiseland. Det var Hannas första sprintseger i världscupen. –...