Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

På söndag presenterar Falun Borlänge SK sin åkartrupp inför kommande säsong - och detta gör man på en ny egen TV-kanal på nätet. FOTO: Charlotte Raaum.

På söndag presenterar Falun Borlänge SK sin åkartrupp inför kommande säsong - och detta gör man på en ny egen TV-kanal på nätet. FOTO: Charlotte Raaum.

Falun Borlänge SK startar TV-kanal

Falun Borlänge SK kommer att starta en egen TV-kanal på nätet.
Premiärsändning blir på söndag 29 maj med start 16.00 där tittarna får ta del av första delen av klubbens upptakt som bland annat kommer innefatta uppvaktningar, ”ordförande har ordet” och framförallt presentationen av åkartruppen säsongen 2016/2017 med ett gäng riktigt spännande nyförvärv, meddelar Falun Borlänge SK.

Så här finns chansen att bland annat se och höra vad klubbens åkare har att säga om nästa säsong. Sändningen är en livesändning och är planerad att hålla på i 45 minuter.

TV-kanalen hittar man på klubbens hemsida - www.falunborlangesk.se/

Under sommar och höst kommer de visas två program i veckan på Falun Borlänge SK:s TV-kanal med klubbens aktiva.

Klubbens skriver på sin hemsida att de har som mål att ha en dam och en herråkare på startlinjen vid VM i Lahtis. På nationell nivå satsar man fortsatt mot SM och Sverigecup med ambitioner på såväl individuella medaljer som pallplatser i stafett där klubben är regerande svenska mästare i sprintstafett på herrsidan.

Länk till söndagens event.

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg vann sprinten i Kontiolahti efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Hanna Öberg vann sprinten efter topplopp

De svenska skidskyttarna visar superform i Kontiolahti. Hanna Öberg vann damernas sprint i överlägsen stil drygt 20 sekunder före norskan Röiseland. Det var Hannas första sprintseger i världscupen. –...
William Poromaa blev 17:e man i jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Hösflot Kläbo ryckte till seger - Poromaa 17:e

Johannes Hösflot Kläbo släppte upp Aleksander Bolshunov och Emil Iversen halvvägs i jaktstartloppet i Ruka. Sedan avgjorde han till seger med ett ryck i sista backen. William Poromaa blev bäste svens...
Alexander Bolshunov, tvåa, Johannes Hösflot Kläbo, etta och Emil Iversen trea på jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Resultat Ruka 15 km fri stil jaktstart

Johannes Hösflot Kläbo spurtade hem segern på jaktstarten i Ruka och tog hem minitouren före Alexander Bolshunov och Emil Iversen. William Poromaa blev bäste svensk på 18:e plats.