Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Med appen RaceONE kan du följa deltagare live från olika lopp. Till helgen i till exempel Cykelvasan och om några veckor i rullskidtävlingen Alliansloppet som bilden ovan illustrerar.

Med appen RaceONE kan du följa deltagare live från olika lopp. Till helgen i till exempel Cykelvasan och om några veckor i rullskidtävlingen Alliansloppet som bilden ovan illustrerar.

Följ din kompis live med RaceOne

Förra hösten skrev vi om en då helt ny app, RaceONE. En app som gör det roligare att följa deltagare live under lopp.
Till helgen går det bra att följa deltagare i Cykelvasan via appen och under hösten i rullskidlopp som till exempel Höstrullen i Borås och Alliansloppet i Trollhättan.

Appen fungerar så att deltagaren anmäler sig på loppet i RaceONE-appen och tar med sig sin mobil under loppet. Familjen och vännerna kan sedan följa loppet live och se exakt var deltagaren är och hur det går under hela loppet.
Detta gör att det blir mycket roligare för familj och vänner när deltagarna försvunnit iväg längs med banan.
 
– Det har gått riktigt bra för appen och vi har fått med över 200 lopp däribland Lidingöloppet MTB, Vätternrundan med flera. Bland loppen framöver så kan man hitta Cykelvasan, Midnattsloppen, Lidingöloppet samt Velothon Stockholm, berättar Marlene Sjöberg på RaceONE.

– Nu inför hösten så satsar vi inte bara på löpning och cykling, utan har även börjat lägga till rullskidlopp i appen och man kan hitta Höstrullen, Alliansloppet, Tidaholmsloppet med flera. Loppen läggs på efterhand, så saknar man något lopp så skall det bara vara att kontakta arrangören, så lägger de till loppet.
 
– RaceONE är helt gratis, bara att ladda ned, anmäla sig och sedan sprida till familj och vänner att de kan följa dig live, avslutar Marlene.

Läs mer om RaceONE här:

www.raceone.com/

Senaste nyheterna

I morgon fortsätter skidskyttevärldscupen med sprinttävlingar i Kontiolahti, Finland. Nu laddar de svenska skidskyttarna om. FOTO: Svenska skidskytteförbundet.

Succéskidskyttarna laddar om för omgång två i Finland

Världscupen i skidskytte fortsätter med tävlingar i Kontiolahti ytterligare en omgång och samtliga åkare ur den svenska truppen stannar kvar för att tävla vidare. – Jag är väldigt nöjd med den starte...
Johannes Hösflot Kläbo och Emil Iversen står över resterade världscuptävlingar under 2020. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Kläbo och Iversen åker inte mer världscup det här året

Både Johannes Hösflot Kläbo Emil Iversen meddelar på måndagen att de inte kommer att åka några fler världscuptävlingar den här sidan nyåret. – Jag känner att skidåkning och tävlingar inte är särskilt...