Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Mattias Svahn visade vallning under Winter Show i Kungsträdgården. I bakgrunden burken med 257 rullskidholkar. FOTO: Längd.se.

Mattias Svahn visade vallning under Winter Show i Kungsträdgården. I bakgrunden burken med 257 rullskidholkar. FOTO: Längd.se.

Håkan gissade exakt rätt

I helgen var Längd.se tillsammans med Vasasvahn på utemässan Winter Show i Kungsträdgården, Stockholm. Där hade vi en tävling där det gällde att gissa antalet rullskidholkar i en stor glasburk. Vinnare av tävlingen blev Håkan Andersson som imponerade med att gissa exakt rätt.

Priset till Håkan blir en skidslipning hos Thomas Söderberg som vi gjorde ett reportage om förra veckan. Gratis till vinsten Håkan.

Resultat -  gissning av antal rullskidstavspetsar i burk vid Winter Show i Kungsträdgården, Stockholm

Rätt svar: 257

Vinnare och priser. Vinnarna meddelas via e-post.

1. Håkan Andersson 257 - skidslipning hos Thomas Söderberg
2. Alfred Sunnemark 258 - Tröja från Längd.se
2. Birgitta 256 - Bok från Vasasvahn
4. Martin Palm 254 - Mössa från Vasasvahn
5. Vilbert Wilbert 263 - Mössa från Längd.se

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg vann sprinten i Kontiolahti efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Hanna Öberg vann sprinten efter topplopp

De svenska skidskyttarna visar superform i Kontiolahti. Hanna Öberg vann damernas sprint i överlägsen stil drygt 20 sekunder före norskan Röiseland. Det var Hannas första sprintseger i världscupen. –...
William Poromaa blev 17:e man i jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Hösflot Kläbo ryckte till seger - Poromaa 17:e

Johannes Hösflot Kläbo släppte upp Aleksander Bolshunov och Emil Iversen halvvägs i jaktstartloppet i Ruka. Sedan avgjorde han till seger med ett ryck i sista backen. William Poromaa blev bäste svens...
Alexander Bolshunov, tvåa, Johannes Hösflot Kläbo, etta och Emil Iversen trea på jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Resultat Ruka 15 km fri stil jaktstart

Johannes Hösflot Kläbo spurtade hem segern på jaktstarten i Ruka och tog hem minitouren före Alexander Bolshunov och Emil Iversen. William Poromaa blev bäste svensk på 18:e plats.