Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Strax efter start på Grönklittspremiären. Med nummer 25 slutlige tvåan Jens Eriksson. I mitten Mattias Edvarsson som blev åtta och framför honom Marcus Johansson som bröt staven på upploppet och missade chans till seger.  FOTO: Johan Trygg/Längd.
Strax efter start på Grönklittspremiären. Med nummer 25 slutlige tvåan Jens Eriksson. I mitten Mattias Edvarsson som blev åtta och framför honom Marcus Johansson som bröt staven på upploppet och missade chans till seger. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Bilder från Grönklittspremiären

Längd.se var på plats under Grönklittspremiären som bjöd på fantastiskt fint vinterväder.
Kolla in bilder från loppet via länk till Längd.se:s Facebook-sida nedan.

Siste nyheter

Stomprogrammet för rullskidor 2020 har blivit uppdaterat. FOTO: Längd.se.

Uppdaterat stomprogram rullskidor 2020

På grund av att världscupens tävlingsprogram för 2020 har uppdaterats så ändras stomprogrammet för rullskidor. Stomprogrammet innehåller de största rullskidstävlingarna i landet samt datum för världsc...
Podcasten Lagom Kondition med Niklas Bergh och Vasaloppscoachen Erik Wickström har Max Novak som gäst i senaste avsnittet. FOTO: Lagom Kondition.

Max Novak berättar om sin träning

I vintras slog Max Novak igenom med dunder och brak i Visma Ski Classics. I veckans avsnitt av podcasten Lagom Kondition berättar han om träningen som fick honom att etablera sig i långloppseliten.