Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nu lanseras Ski Classics Play som är en en videoplattform för webb, Apple TV, iOS och Android. FOTO: Visma Ski Classics.

Nu lanseras Ski Classics Play som är en en videoplattform för webb, Apple TV, iOS och Android. FOTO: Visma Ski Classics.

Se Visma Ski Classics live - överallt!

Visma Ski Classics startar på söndag med prolog i Pontresina, Schweiz.
Idag lanserar man en ny app, Ski Classics Play, som gör att man kan följa Ski Classics live överallt.
Det går att pröva appen gratis till första tävlingen.

Ski Classics Play är en videoplattform för webb, Apple TV, iOS och Android. Det erbjuder en lösning där man kan bli medlem genom prenumeration via, säsong, månad eller dag. Man får tillgång till Visma Ski Classics live HD feed från alla lopp den kommande säsongen samt intervjuer och tillbakablickar.

Tanken med Ski Classics Play nya plattform är att bygga en digital community för fans genom ständiga uppdateringar på de senaste nyheterna från Ski Classics. Som medlem kan man titta på unika upplevelser via live streaming och detta kommer så småningom att omfatta flera olika sändningar och kameravinklar och andra innovationer för att göra direktsändningarna ännu mer intressanta.

Genom appen kan man skapa en korta klipp från sändningarna, lägga till din kommentar och dela på Facebook eller Twitter. Man kan läsa alla de senaste nyheterna och läsa om kommande evenemang

– Ski Classics Play är en fantastisk ny app med spännande funktioner. Nu kan du titta på alla lopp i Ski Classics live var du än är i världen, samt titta på gamla lopp och intervjuer. För Visma Ski Classics detta är ett steg in i framtiden där vi  i Ski Classics play app kommer att bygga en digital community för längdåkningsfans, Proffsteam och evenemang i hela världen, säger David Nilsson, Visma Ski Classics VD, och fortsätter:

– Funktionerna i appen idag är bara början. Vi kommer vi att fortsätta att lägga till nya spännande digitala funktioner över tiden.

David Nilsson fortsätter:

– I Ski Classics play kommer du snart att på egen hand kunna välja vilken kameran du vill följa. Den här interaktiva funktionen ger många möjligheter för framtiden och du kommer också att kunna göra egna klipp av intressanta händelser under loppen, live eller tillbakablickar och dela dess på sociala medier. Ski Classics Play kommer också att användas av tävlingsdirektören och juryn på våra lopp, vilket ger dem en egen digital ledningscentral.

Ski Classics Play

  • Live video från alla Ski Classics evenemang
  • Engelsk kommentator
  • Ytterligare kameror som kan väljas interaktivt av användaren
  • Information från proffsteamen
  • Nyheter
  • Videos från alla lopp från den första Ski Classics-säsongen
  • Gör dina egna 10 sekunders klipp i appen och dela!

Länk
Web: play.vismaskiclassics.com
Sök och ladda ner Ski Classics Play i App Store för Apple TV och iOS och från Google Play för Android-enheter.

Priser för medlemskap
Dagpass: 4,99 EUR
Månadspass: 7,99 EUR
Säsongspass: 39,99 EUR (gäller till 31 oktober 2017)

Specialerbjudande:
Prova Ski Classics Play:s dagspass kostnadsfritt till 30 november så att du kan titta på prologen på söndag 27 november.

Mer information om Visma Ski Classics: www.vismaskiclassics.com.

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg förde Sverige till seger på stafetten i Kontiolahti. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Sverige vann damstafetten i Kontiolahti

De svenska skidskyttedamerna fortsätter att imponera i finska Kontiolahti. På lördagen åkte kvartetten Johanna Skottheim, Mona Brorsson, Elvira Öberg och Hanna Öberg suveränt och vann 9,6 sekunder för...
Harald Östberg Amundsen slog Johannes Hösflot Kläbo vid norska cupen i Lillehammer. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Johaug och Östberg Amundsen vann i Lillehammer

Norska cupen fortsatte på lördagen med fristilslopp i Lillehammer. Therese Johaug vann programenligt i damklassen och på herrsidan var U23-världsmästaren Harald Östberg Amundsen.
Segern på vann jaktstarten i Kontiolahti var Sebastian Samuelssons första i världscupen. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Sebastian Samuelsson vann jaktstarten i Kontiolahti

En bom och snabb skidåkning förde Sebastian Samuelsson från 18:e plats till seger på jaktstarten i Kontiolahti. Samuelssons första världscupseger! Duon kom samtidigt till sista skyttet. Samuelsson mi...