Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skistart från Älvdalen har för andra året i rad fått utmärkelsen Årets e-handlare inom Sport.

Skistart från Älvdalen har för andra året i rad fått utmärkelsen Årets e-handlare inom Sport.

Skistart.com årets e-handlare - för andra året i rad

För andra året i rad har Skistart blivit utsedda till “Årets e-handlare inom Sport” utav Pricerunner. Utmärkelsen ges till det företag som har minst 150 kundrecensioner under perioden juni - november och med högst snittbetyg där Skistart för andra året i rad har högst betyg.

– E-handelskonsumenter ställer höga krav på butikerna. Vinnarna har under året utmärkt sig genom att ge konsumenterna en bra upplevelse genom hela köpet, säger Stefan Ny, marknadschef på PriceRunner.
Tidigare under året blev Globisen AB även utsedda till Gasell av Dagens Industri så denna utmärkelsen är den andra på kort tid som företaget tar hem.

– Vi är väldigt stolta! Det är en sak att vinna detta pris en gång men att för andra året i rad ta hem det priset med högst prestige i branschen är väldigt stort. Priset baseras på recensioner av kunder och inte på flest antal röster vilket gör detta till det finaste man kan vinna, säger Johan Rehnström, VD på Globisen AB.

– Vi tar självklart sikte redan nu på att även bli årets e-handlare år 2017, fortsätter Rehnström.

Globisen AB är företaget bakom skistart.com som förutom www.skistart.com även driver www.climbing247.se och www.multitriathlon.se

Senaste nyheterna

Fullt fokus från Hanna Öberg och ny seger. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Båda syskonen Öberg på pallen

Hanna Öberg tog andra raka sprintsegern i världscupen och samtidigt åkte systern Elvira in som trea. – Det känns bara helt fantastiskt. Min känsla på skjutvallen, jag är verkligen trygg där, sa Hanna...
Martin Ponsiluoma åkte fort i Kontiolahti. Trots tre bommar slutade han på nionde plats. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Tionde segern för Tarjei Bö – snabb Ponsiluoma nia

Det blev äldre brodern Bö, Tarjei, som vann sprinten vid världscupen i skidskytt i Kontiolahti på torsdagseftermiddagen. Martin Ponsiluoma flög fram i spåret och trots tre bom slutade han på nionde p...