Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Maja Dahlqvist vann sprinten vid Volkswagen Cup i Ulricehamn. FOTO: Carl Sandin/Bildbyrån.
Maja Dahlqvist vann sprinten vid Volkswagen Cup i Ulricehamn. FOTO: Carl Sandin/Bildbyrån.

Dahlqvist och Häggström cupvinnare i Ulricehamn

Maja Dahlqvist, Falun Borlänge och Johan Häggström Piteå Elit tog hem dagens sprinttävlingar vid Volkswagen Cup i Ulricehamn.

Maja, som var snabbast redan i prologen och sedan tog hem både kvar och semi, vann finalen närmast före Ulricehamns IF:s Maria Nordström och Linn Sömskar, IFK Umeå.

Johan Häggström var åtta i prologen och sedan tvåa i både kvart och semi. Men när det gällde som mest i finalen var han först över mållinjen. Tvåa blev Borås SK:s Karl-Johan Westberg och trea IFK Moras Karl-Johan Dyvik.

Resultat damer

Resultat herrar

 

Siste nyheter

Det blir säkerligen flera tuffa intervaller på rullskidbanan i Torsby framöver, precis som under senaste lägret. FOTO: Lukas Johansson/Svenska skidförbundet.

Längdlandslaget stannar i Sverige i höst

En fin vecka i Torsby är genomförd, där A-landslaget och Team BAUHAUS fått fin träning i både löparskorna, i skidtunneln och på rullskidorna uppför Torsbys alla fina höjder. Fler dagar i Torsby kommer...
Oskar Svensson ser fram emot vintern och VM i Oberstdorf. Den klassiska sprintbanan passar honom som hand i handske. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Nu är Oskar Svensson på rätt spår igen

Oskar Svensson är en av de mest lovande svenska längdåkarna. De 24-årige Falun Borlänge-åkaren spåddes en lysande framtid efter sitt JVM-silver i sprint 2014 men sedan har inte allt gått på räls. Glö...