Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Krista Pärmäkoski jublar efter seger på hemmaplan i Lahtis. FOTO: Fredrik Varfejll/Bildbyrån.
Krista Pärmäkoski jublar efter seger på hemmaplan i Lahtis. FOTO: Fredrik Varfejll/Bildbyrån.

Pärmäkoski och Poltoranin vann i Lahtis

Det blev en överlägsen hemmaseger i damklassen vid världscupen i Lahtis. Krista Pärmäkoski vann 20.9 sekunder före ryskan Natalia Nepryaeva.
Herrklassen vann Alexey Poltoranin, Kazakstan, 9,1 sekunder före unge ryssen Alexander Bolshunov.

I damklassen blev Ida Ingemarsdotter bäst av de svenska åkarna, i frånvaro av Stina Nilsson och Charlotte Kalla, på 17:e plats. Anna Dyvik, Emma Wikén och Jonna Sundling radade upp sig som 24:a, 25:a och 26:a.

På herrsidan åkte Daniel Rickardsson in som tionde man 1.09 bakom Poltoranin. Viktor Thorn och Jens Burman blev 19:e och 20:e.

Resultat damer

Resultat herrar

 

Siste nyheter

Det blir säkerligen flera tuffa intervaller på rullskidbanan i Torsby framöver, precis som under senaste lägret. FOTO: Lukas Johansson/Svenska skidförbundet.

Längdlandslaget stannar i Sverige i höst

En fin vecka i Torsby är genomförd, där A-landslaget och Team BAUHAUS fått fin träning i både löparskorna, i skidtunneln och på rullskidorna uppför Torsbys alla fina höjder. Fler dagar i Torsby kommer...
Oskar Svensson ser fram emot vintern och VM i Oberstdorf. Den klassiska sprintbanan passar honom som hand i handske. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Nu är Oskar Svensson på rätt spår igen

Oskar Svensson är en av de mest lovande svenska längdåkarna. De 24-årige Falun Borlänge-åkaren spåddes en lysande framtid efter sitt JVM-silver i sprint 2014 men sedan har inte allt gått på räls. Glö...