Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
På lördag blir det sprinttävling skidtunneln i Gällö. Tävlingen går i fri stil och är öppen för barn, ungdomar och juniorer.
På lördag blir det sprinttävling skidtunneln i Gällö. Tävlingen går i fri stil och är öppen för barn, ungdomar och juniorer.

Sprinttävling i skidtunneln i Gällö

På lördag blir det en sprinttävling för barn, ungdomar och juniorer i skidtunneln i Gällö.
– Efter inledande prolog så blir det finalserier där vi kör sex åkare i heaten, berättar Fredrik Öhrn från arrangörsstaben.

Tävlingen går i fri stil och HD 7-8 och HD 9-10 åker cirka 650 meter. Från HD 11 - HD 20 är det cirka 850 meters åkning som gäller.

– Vi ser fram emot en rolig och fartfylld tävling på lördag, säger Fredrik Öhrn.

Ordinarie anmälan ska ske senast tisdag 4 september men det finns även chans till efteranmäla

Läs mer i inbjudan som finns här.

 

Siste nyheter

Johan Eriksson med Auklandbron i bakgrunden. FOTO: Vasaloppet/Alexander Winther.

Johan Eriksson är tillförordnad VD för Vasaloppet

Vasaloppets utvecklingschef Johan Eriksson har utsetts till tillförordnad VD för Vasaloppet. En post han kommer att inneha åtminstone det kommande halvåret. Närmast på programmet står den digitala va...
Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...