Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Emil Jönsson och Zebastian Modin jublar efter nattens VM-guld i sprint vid para-VM i Kanada. FOTO: Christer Skog.
Emil Jönsson och Zebastian Modin jublar efter nattens VM-guld i sprint vid para-VM i Kanada. FOTO: Christer Skog.

VM-guld till Modin i par med Jönsson

Zebastian Modin försvarade sitt VM-guld i sprint när han i natt vann i kanadensiska Prince George tillsammans med ledsagaren Emil Jönsson.

Zebastian Modin som startade VM-tävlingarna i Kanada med en femteplats på söndagens 10 kilometer. Då var han inte nöjd med en kropp som inte var sig lik efter sjukdom.

I natt räckte det dock hela vägen till guld i sprinten. I finalen vann  före vitryssen Yury Holub och ukrainaren Dmytro Suiarko.

– VM-guld i sprint! Woho! När Zebben levererade på topp och ledarna och vallarna gjorde allt perfekt! Då var det så skönt att lyckas ta guld. Så grymt kul att få vara med som en liten del i detta gäng!, skriver ledsagaren Emil Jönsson Haag på Instagram.

 

Siste nyheter

Andreas Forneman och Thobias Berggren presenterade Vauhtis fluorfria vallor i Torsby häromveckan. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Fluorfria vallor – Vauhti

Häromveckan var Längd.se på plats vid Torsby skidtunnel när några vallamärken presenterade sina fluorfria produkter för säsongen 2020-2021. Vi presenterar här kort vad respektive vallamärke har för s...