Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
skidkonfa_salen

Huvudansvarig för skid-konfirmation sökes

I sommar startar ett helt nytt evenemang upp i Sälen där skidåkande ungdomar har möjlighet att kombinera träning och konfirmation.
– Vi söker just nu en driven och ansvarsfull person som kan tänka sig att hjälpa till att starta upp detta samt ha ett huvudansvar för evenemanget som startar sommaren 2020, berättar Jennie Börjesson Eriksson från arrangerande Malungs OK Skogsmårdarna.

Skid-konfirmation kommer ske samtidigt som den konfirmation för orienterare som Malungs OK Skogsmårdarna sedan flera år arrangerar i Sälenfjällen. Datum för lägret är 9-29 juni 2020. Lägret kommer hålla till i Tandådalen.

– Vi kommer att ha ett liknande upplägg som för OL-konfan, säger Jennie Börjesson Eriksson.

Nu söker man alltså någon som kan vara huvudtränare under lägret.

– Vi söker en person med erfarenhet av längdskidåkning och helst någon som har erfarenhet av att vara ungdomsledare, fortsätter Jennie.
 
Du som är intresserad av att bli huvudansvarig för skid-konfirmationen i Sälen hittar mer information här.

 

Siste nyheter

Märta Rosenberg från Duved tilldelas årets Charlotte Kalla-stipendium.

Årets Charlotte Kalla-stipendium till Märta Rosenberg

Märta Rosenberg är 18-åringen från Duved i Jämtland som i vintras blev bästa svensk på Ungdoms OS i Lausanne där hon tog guld i 5 kilometer klassiskt, silver i skicross och brons i sprint. Nu får hon ...
Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...