Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
langdskidkonfa

Moa Olsson huvudledare för längdskid-konfa i Sälen

Vi skrev tidigare om att det startas en längdskidkonfirmation i Sälen till sommaren. Nu är det klart att landslagsmeriterade Moa Olsson blir huvudledare. Konfirmationslägret genomförs 9-29 juni i Sälenfjällen.

Under lägret kommer deltagarna erbjudas varierade träningar i Sälenfjällens träningsmarker, med bra rullskidåkning, stavgångsbackar, myrar till exempel. Det blir dagliga träningar med duktiga instruktörer.

Det kommer att bli en upptaktsträff i samband med Lilla SS i Falun 21-22 mars.

Så här säger huvudledaren Moa Olsson:
– Utöver min elitsatsning i längdskidor så pluggar jag till idrott och hemkunskapslärare, ganska passande om man tittar på mina intressen. Jag hoppas och tror att vi kommer få tre fantastiskt roliga veckor tillsammans i Sälenfjällen, säger Moa Olsson.

Inbjudan till längdskidkonfirmationen finns här.

Siste nyheter

Märta Rosenberg från Duved tilldelas årets Charlotte Kalla-stipendium.

Årets Charlotte Kalla-stipendium till Märta Rosenberg

Märta Rosenberg är 18-åringen från Duved i Jämtland som i vintras blev bästa svensk på Ungdoms OS i Lausanne där hon tog guld i 5 kilometer klassiskt, silver i skicross och brons i sprint. Nu får hon ...
Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...