Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
vauhti_hfcold

Vauhti Folksam Cup - Järpen

Till helgen börjar riksfinalen för 15-16 åringar i Järpen 375 deltagare med perfekta vinterförhållanden. Idag var det strålande sol och -9 grader i snön!
 Till denna tävling är Vauhti vallapartner så att alla distrikt får ut valla av den finska vallafabrikanten för att ge lika vallaförutsättningar för alla deltagare.

Inför imorgon så kommer distrikten preparera skidorna med först SW-Cold -1/-10 för att ”nolla” skidorna sedan kommer de åka på HF Cold liquid -2/-15.

Siste nyheter

Stomprogrammet för rullskidor 2020 har blivit uppdaterat. FOTO: Längd.se.

Uppdaterat stomprogram rullskidor 2020

På grund av att världscupens tävlingsprogram för 2020 har uppdaterats så ändras stomprogrammet för rullskidor. Stomprogrammet innehåller de största rullskidstävlingarna i landet samt datum för världsc...
Podcasten Lagom Kondition med Niklas Bergh och Vasaloppscoachen Erik Wickström har Max Novak som gäst i senaste avsnittet. FOTO: Lagom Kondition.

Max Novak berättar om sin träning

I vintras slog Max Novak igenom med dunder och brak i Visma Ski Classics. I veckans avsnitt av podcasten Lagom Kondition berättar han om träningen som fick honom att etablera sig i långloppseliten.