Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Britta Johansson tar hem Visma Ski Classics för femte året i rad. De tre sista tävlingarna ställs in på grund  av coronaviruset. Här vinner Britta Toblach-Cortina tidigare i vinter. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.
Britta Johansson tar hem Visma Ski Classics för femte året i rad. De tre sista tävlingarna ställs in på grund av coronaviruset. Här vinner Britta Toblach-Cortina tidigare i vinter. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Ylläs-Levi ställs också in - Britta Johansson Norgren och Andreas Nygaard totalvinnare i Visma Ski Classics

Det blev ett abrupt slut på Visma Ski Classics tionde säsong. Nu meddelas att också finalen i Ylläs-Levi ställs in på grund av coronaviruset.
Därmed står Britta Johansson Norgren, Lager 157 Ski Team, som segrare i damklassen för femte året i rad och på herrsidan vinner Andreas Nygaard, Team Ragde Eiendom, för andra året i rad.

 

De tre sista loppen av Visma Ski Classics säsong tio: Birkenbeinerrennet, Reistadlöpet och Ylläs-Levi, är nu inställda och Visma Ski Classics skriver på sin egen webb att mer information om utdelning av priser, slutställning och prispengar kommer att meddelas inom kort.

Mer info kommer på: vismaskiclassics.com/

 

Siste nyheter

liv_levi_pod_bild

Podcasts som tar dig in i långloppsvärlden

I rådande tider är det många som kanske får lite mer tid att fördriva. Är man intresserad av långloppsskidåkning i allmänhet och Visma Ski Classics i synnerhet så kan vi rekommendera att lyssna på pod...