Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ssf_bild

Skidförbundet ställer in samtliga nationella tävlingar

Svenska skidförbundet skriver på sin webb på torsdagseftermiddagen att samtliga tävlingar i den nationella tävlingskalendern ställs in.

Så här skriver förbundet på sin hemsida:

”Svenska Skidförbundet har beslutat att ställa in samtliga nationella tävlingar som finns upptagna i den nationella tävlingskalendern. SSF och distrikten kommer inte att sanktionera några nya arrangemang så länge som myndigheternas nuvarande förordningar och rekommendationer gäller.
Vi rekommenderar även våra klubbar och arrangörer att i dagsläget ställa in samtliga tävlingar och att hantera andra sammankomster enligt myndigheternas rekommendationer.”

Läs mer förbundets information angående coronaviruset här.

 

Siste nyheter

I sommar blir rullskidtouren World Classic Tour virtuell och alla som vill kan delta och samtidigt stötta sitt favoritteam. FOTO: World Classic Tour.

World Classic Tour blir virtuell

Femte upplagan av rullskidtouren World Classic Tour ställs in på grund av Covid-19. Nu lanseras istället Virtual World Classic Tour. Det är öppet för alla intresserade att delta och man kan stötta s...
Hela 22 åkare tar plats i Team Svenska Spel inför säsongen 2020-2021. Teamet består av sju damer och 15 herrar. FOTO: Svenska skidförbundet.

22 åkare får plats i Team Svenska Spel

I dag kan Svenska skidförbundet presentera 22 åkare till det nya Team Svenska Spel. Nytt för i år blir att satsningen inte längre är åldersbegränsad och att den utgår från förbundets tre elitmiljöer i...