Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Svenska skidförbundet bjuder in till en virtuell säsongsfinal i samarbete med RaceOne. Bilden från Fjälltopploppet 2019. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.
Svenska skidförbundet bjuder in till en virtuell säsongsfinal i samarbete med RaceOne. Bilden från Fjälltopploppet 2019. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Skidförbundet bjuder in till virtuell säsongsfinal

Svenska Skidförbundet i samarbete med RaceOne har nöjet att bjuda in till en virtuell säsongsfinal i längdåkning 5 april 2020.

Då säsongens sista tävlingar inte kunnat genomföras som planerat vill Svenska Skidförbundet ge landets skidåkare chansen till en säsongsfinal på ett underhållande och innovativt sätt.

Den virtuella säsongsfinalen innebär att deltagarna genomför sina tävlingslopp på hemmaplan. Tävlingsdistansen är 15 kilometer i dam- respektive herrklassen.

Bland deltagarna kommer fina priser lottas ut.

Ta chansen att vara med i en sista krafmätning innan vintern är över!

För de som vill finns även möjligheten att delta som hejarklack till arrangemanget.

Vidare information om tävlingen och hur man deltar finns i inbjudan.

 

Siste nyheter

Oskar Kardin vann Grönklitt Hill Race sex sekunder före Calle Halfvarsson. FOTO: Marcus Laggar.

Kardin tätt före Halfvarsson - Britta klar vinnare

Grönklitt Hill Race, som avgjordes i regnrusk på lördagsmorgonen, såg Oskar Kardin och Britta Johansson Norgren som segrare. I herrklassen var ett åtta åkare med till avgörandet upp till Toppstugan i...
petter_podcast

Podcast med Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics poddcast, Livigno2Levi, intervjuas Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar. I intervjun berättar Petter bland ann...