Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
liv_levi_pod_bild

Podcasts som tar dig in i långloppsvärlden

I rådande tider är det många som kanske får lite mer tid att fördriva. Är man intresserad av långloppsskidåkning i allmänhet och Visma Ski Classics i synnerhet så kan vi rekommendera att lyssna på podcasten Livigno2Levi. I senaste avsnittet intervjuas Tord Asle Gjerdalen och i avsnittet innan var Jörgen Brink gäst.

Visma Ski Classics startade podcasten Livigno2Levi i vintras och senaste avsnittet med Tord Asle Gjerdalen är det åttonde i ordningen. Podcasten är förstås på engelska.

Vill man lyssna på en svensk podcast som behandlar långloppskidåkning och träning så kan vi rekommendera Vasapodden som Lager 157 Ski Team ligger bakom. Här finns mycket material att lyssna på - senaste avsnittet var det 90:e i ordningen.

Norska röster i hörlurarna får man om man söker upp podcasten Auklandmetoden som bröderna Anders och Jörgen Aukland har där fokus ligger på träning och långlopp.

Poddarna hittar ni förstås när podcasts finns.

Siste nyheter

Lina Korsgren anställer cykeltränaren Mattias Reck för att stå emot Marit Björgen på Vasaloppet. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Vasaloppssegraren Korsgren ska stoppa Björgen

Vasaloppssegrarinnan, Lina Korsgren, tar nu hjälp av Tour de France-tränare i kampen om att stoppa Marit Björgen från Vasaloppsseger. – Jag kommer anställa cykelproffstränaren, Mattias Reck, i Team R...
bild_grand_classics

Visma Ski Classics lanserar Grand Classics

Till säsong XI av Visma Ski Classics lanseras nu Grand Classics Grand Slam där följande fyra lopp ingår: Marcialonga, Jizerska Padesatka, Vasaloppet, och Birkenbeinerrennet. Ingen åkare har vunnit al...