Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Podcasten Lagom Kondition med Niklas Bergh och Vasaloppscoachen Erik Wickström har Max Novak som gäst i senaste avsnittet. FOTO: Lagom Kondition.
Podcasten Lagom Kondition med Niklas Bergh och Vasaloppscoachen Erik Wickström har Max Novak som gäst i senaste avsnittet. FOTO: Lagom Kondition.

Max Novak berättar om sin träning

I vintras slog Max Novak igenom med dunder och brak i Visma Ski Classics. I veckans avsnitt av podcasten Lagom Kondition berättar han om träningen som fick honom att etablera sig i långloppseliten.

Inför den här säsongen var Max Novaks bästa placering i ett Visma Ski Classics-lopp 25:a. I år radade Team Ramudden-åkaren upp topptioplaceringar och kom åtta i den totala cupen, vilket var näst bäst bland svenskarna. Dessutom vann han den rosa ungdomströjan och slutade tvåa i tävlingen om den gröna sprinttröjan.

Hur lyckades han ta detta enorma kliv från en redan hög nivå? I det aktuella avsnittet av podcasten Lagom Kondition med Niklas Bergh och Vasaloppscoachen Erik Wickström är Max gäst. Erik intervjuar honom om det lite annorlunda träningsupplägget från cykelcoachen Mattias Reck.

Lagom Kondition är en podcast om motion, träning och kondition för vardagshjältar. Du hittar den där poddar finns.

Siste nyheter

Oskar Kardin vann Grönklitt Hill Race sex sekunder före Calle Halfvarsson. FOTO: Marcus Laggar.

Kardin tätt före Halfvarsson - Britta klar vinnare

Grönklitt Hill Race, som avgjordes i regnrusk på lördagsmorgonen, såg Oskar Kardin och Britta Johansson Norgren som segrare. I herrklassen var ett åtta åkare med till avgörandet upp till Toppstugan i...
petter_podcast

Podcast med Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics poddcast, Livigno2Levi, intervjuas Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar. I intervjun berättar Petter bland ann...