Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ägaren och grundaren av Lager 157, Stefan Palm, är själv mycket vass skidåkare. Nu meddelas att Lager 157 fortsätter vara huvudsponsor för långloppsteamet med samma namn.
Ägaren och grundaren av Lager 157, Stefan Palm, är själv mycket vass skidåkare. Nu meddelas att Lager 157 fortsätter vara huvudsponsor för långloppsteamet med samma namn.

”En långsiktig satsning på längdskidåkningen”

Lager 157 har sedan maj 2014 varit huvudsponsor till teamet som bär samma namn och nu är det klart att företaget kommer att stå bakom teamet även framöver.
– Från vår sida är detta en långsiktig satsning på längdskidåkningen där teamet är vårt flaggskepp och satsningen faller väl i linje med vad vi står för, säger ägaren och grundaren av Lager 157, Stefan Palm.

Lager 157 Ski Team har nu startat upp sjunde säsongen med Lager 157 som huvudsponsor.

– Att jobba med Lager 157 under alla dessa år och vidare in i framtiden ger oss en väldigt fin bas och stabilitet i vår satsning som är långsiktig, säger Lager 157 Ski Teams sportchef Anton Järnberg.

Ägaren och grundaren av Lager 157, Stefan Palm, har varit högst delaktig i teamet ända sedan starten och ser inte slutet på detta engagemang trots de svåra tider världen just nu befinner sig i på grund av coronakrisen.

– Från vår sida är detta en långsiktig satsning på längdskidåkningen där teamet är vårt flaggskepp och satsningen faller väl i linje med vad vi står för. För varje år som går blir både vi och teamet starkare och lika så vårt samarbete, kommenterar Palm.

Att avbryta eller minska engagemanget till följd av coronakrisen finns inte i Palms tankar.

– Ibland är det tuffa tider och då får man förhålla sig till det, men vi ser det som en väldigt viktig del att inte drabbas av panik utan försöker se möjligheter i detta. Vi fokuserar på att utveckla oss tillsammans för att nå våra högt uppsatta mål, fortsätter Palm.

Lagets andra stora partner som varit med sedan starten är Moelven Skog och även där fortsätter samarbetet in i framtiden.

– Vi har varit med sedan början och det är en otroligt rolig resa att vara med om, att se teamet växa och ta kliv hela tiden och vi ser långsiktigt på detta och är mitt i en avtalsperiod, säger Moelven Skogs VD Björn Johansson.

Björn Johansson, VD för Moelven Skog.
Björn Johansson, VD för Moelven Skog.

Med dessa två starka aktörer i ryggen ser Lager 157 Ski Team väldigt positivt på framtiden samtidigt som man är i slutfasen med flera spännande samarbeten med leverantörer som man tror mycket på och hoppas kunna presentera inom kort. Lager 157 Ski Team planerar också att starta upp lägersäsongen för åkarna i mitten av maj.

Siste nyheter

Lina Korsgren anställer cykeltränaren Mattias Reck för att stå emot Marit Björgen på Vasaloppet. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Vasaloppssegraren Korsgren ska stoppa Björgen

Vasaloppssegrarinnan, Lina Korsgren, tar nu hjälp av Tour de France-tränare i kampen om att stoppa Marit Björgen från Vasaloppsseger. – Jag kommer anställa cykelproffstränaren, Mattias Reck, i Team R...
bild_grand_classics

Visma Ski Classics lanserar Grand Classics

Till säsong XI av Visma Ski Classics lanseras nu Grand Classics Grand Slam där följande fyra lopp ingår: Marcialonga, Jizerska Padesatka, Vasaloppet, och Birkenbeinerrennet. Ingen åkare har vunnit al...