Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
På måndag 15 juni satsar flera SK Bore-åkare på att sätta olika rekord i Torsby skidtunnel. FOTO: SK Bore.
På måndag 15 juni satsar flera SK Bore-åkare på att sätta olika rekord i Torsby skidtunnel. FOTO: SK Bore.

SK Bores kör för rekord i skidtunneln

SK Bores seniorer och juniorer åker för att slå Petter Northugs och Björn Linds tider på ett respektive två varv i Torsby skidtunnel måndag 15 juni.

SK Bores elitteam har under de senaste veckorna samlat in bidrag till läger via en insamling på Facebook. Första delmålet var 5 000 kronor och då lovade åkarna att åka rekordsnabba varv i skidtunneln. Totalt gav insamlingen 15 000 kronor.

SK Bores juniorer och seniorer har tillsammans läger i Torsby under vecka 25. Veckan inleds alltså med ett hejdundrande fartpass i Torsby skidtunnel.

Pontus Hermansson och Anton Persson åker för rekord på ett varv. Gabriel Thorn och Filip Danielsson åker för toppresultat på två varv. Även Lovisa Modig är på plats och kör för snabb damtid. Det kommer också vara puls i övrigt då flera juniorer är på plats för att sätta raska tider och sparra seniorerna.

Rekordjakten stannar inte där. Ludvig Tärning och Bob Impola ska nämligen åka det högsta antalet varv som någon åkt i skidtunneln på en och samma dag - hundra varv var.

Siste nyheter

Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...
Rehns BK kan bli Sveriges starkaste klubb på herrjuniorsidan i vinter.

Rehns BK förstärker med Bergström och Berg

Rehns BK är en uppstickare i skid-Sverige som samlar många satsande herrjuniorer. Truls Gisselman är den mest framgångsrika åkaren i klubbens satsning på duktiga juniorer. Nu satsar klubben ytterligar...
Det bjud på toppenförhållanden i Torsby skidtunnel nu. FOTO: Torsby Skidtunnel & Sportcenter.

Fina förhållanden i skidtunneln i Torsby

Vill man få några riktigt fina skidturer nu mitt i sommaren så är det ett bra läge att åka till Torsby skidtunnel. – Vi har stenhårda fina spår nu och har fått mycket fina omdömen, bland annat från l...