Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Jörgen Brink omgiven av ett gäng svenskar i hög grad involverade i det norska skidmärket Madshus. Fr.v. Thobias Fredriksson, John Vikman, Per Wiik, Dan Marsch och Nils Hult.
Jörgen Brink omgiven av ett gäng svenskar i hög grad involverade i det norska skidmärket Madshus. Fr.v. Thobias Fredriksson, John Vikman, Per Wiik, Dan Marsch och Nils Hult.

Jörgen Brink erbjuder snöläger - och fördjupar samarbetet med Madshus

Trefaldige vasaloppsvinnaren Jörgen Brink kommer framöver att satsa på skidläger i Torsby skidtunnel och skidtunneln i Gällö.
Det kommer ske i ett närmare samarbete med norska skidmärket Madshus - skidmärket Jörgen själv tävlat på i cirka 15 år.

Jörgen driver Brink Coaching som bland annat erbjuder personlig coaching med träningsprogram och tekniklektioner, föreläsningar och skidläger. Nytt för i år är satsningen på läger i skidtunnlarna.

– Det känns verkligen spännande. Jag har varit mycket på läger i Torsby genom åren och vet att anläggningen är komplett. Den har kvalitet rakt igenom med skidtunneln i centrum, men även en bra rullskidbana, fina löpmöjligheter och inte minst bra boende på gångavstånd, menar Jörgen och fortsätter;

– Det passar väldigt bra med läger i Torsby eftersom Madshus redan har ett testcenter där.

I höst så kommer Brink Coaching som sagt att arrangera skidläger i skidtunneln i Torsby och Gällö, men det blir även skidläger till vintern på Idre Fjäll och på Hallstaberget i Sollefteå.

– Med Madshus hjälp så kommer totalupplevelsen för deltagarna att bli bättre. De får tillfälle att testa de senaste modellerna av skidor, stavar och pjäxor och samtidigt få experthjälp på plats, vilket kan vara avgörande när man till exempel köper ett par nya skidor, säger Jörgen

För mer info se www.brinkskiteam.se

Läger

11-13 september Torsby
9-11 oktober Gällö
23-25 oktober Torsby
12-15 november Idre Fjäll
3-6 december Idre Fjäll
18-20 december Hallstaberget, Sollefteå
2-6 januari Hallstaberget, Sollefteå
22-24 januari Hallstaberget, Sollefteå

Siste nyheter

Svenska landslagets vallachef Petter Myhlback börjar bli tveksam till om någon testapparat för att kolla fluor på skidorna blir klar till kommande säsong. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Blir det verkligen något fluorförbud i vinter?

Fler och fler röster höjs för att internationella skidförbundet, FIS och internationella skidskytteförbundet, IBU, ska skjuta på fluorförbudet. Detta givetvis med tanke på att det ännu inte kunna visa...
Eirik Torbjørnsen från Birken och Bård Bakke från Salomon är glada över att de signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. FOTO: Salomon.

Salomon och Birken blir samarbetspartners

Salomon och Birken har i dag signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. Birken skifestival, som med Birkenbeinerrennet ingår i Visma Ski Classics, är en deltävlingarna i nya Grand Classics. – Vi är ...