Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Samuel Gustavsson, Västerås och Ella Nordanbro, Falun, öser på för fullt på Hälla gokartbana. FOTO: Västerås skidklubb.

Samuel Gustavsson, Västerås och Ella Nordanbro, Falun, öser på för fullt på Hälla gokartbana. FOTO: Västerås skidklubb.

Full fart på gokartbanan i Västerås

I söndags var det en annan fyrhjulig sport än normalt som kördes på Hälla gokartbana.Västerås skidklubb ordnade för första gången en rullskidtävling för barn och ungdomar med deltagare från Västmanland, Dalarna och Stockholm.

Tävlingen fick även extra stjärnglans med en ”inlånad” expertkommentator från radiosporten då Torgny Mogren var en av två kommentatorer samt prisutdelare.

Torgny Mogren tillsammans med Alfred Lestander. FOTO: Västerås skidklubb.Torgny Mogren tillsammans med Alfred Lestander. FOTO: Västerås skidklubb.

Då Västerås inte har en rullskidbana tycker Västerås skidklubb att det var roligt att få kunna nyttja Gokartbanan för tävling även när det är tävlings- och träningssäsong för gokartbanans föreningar. Ett lyckat arrangemang som vi hoppas kunna upprepa nästa år, säger Karins Spets från Västerås skidklubb.

Maja Lundberg, Falun och Astrid Schaeffer, Västerås, redo för start. FOTO: Västerås skidklubb.Maja Lundberg, Falun och Astrid Schaeffer, Västerås, redo för start. FOTO: Västerås skidklubb.

Fler bilder finns här.

Resultatlista finns här.

Senaste nyheterna

Johanna Hagström öser på för fullt under ett träningsrace med landslaget i Vålådalen häromdagen. I vinter är Hagströms klara mål en plats i det svenska sprint-VM-laget. FOTO: Lukas Johansson/Svenska skidförbundet.

Hagström ser sig själv som en VM-åkare i vinter

Den 22-årige Team Bauhaus-åkaren Johanna Hagström kan se tillbaka på en lång och bra försäsong. Självförtroendet är på topp för den unga sprinttalangen från Falköping. – Som det känns så ska jag var...
I området kring Ylläs och Levi i norra Finland kan man åka på natursnö på flera ställen nu. FOTO: Levi Ski Resort.

Fina förhållanden på natursnö i norra Finland

Det har kommit mycket snö i finska Lappland den senaste tiden så du kan åka skidor på många ställen som har natursnö. Tillsammans med vår finska systersajt Kestävyysurheil.fi har vi gjort en översikt...