Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
proxcskiiing_bild

Den kompletta guiden för Visma Ski Classics säsong XI är här

Nu kan du beställa Pro XC Skiing, en komplett guide för Visma Ski Classics säsong XI (2020/2021).
Den perfekta julklappen för passionerade längdskidåkare och Visma Ski Classics-fans!

Nu kan du dyka in i långloppsvärlden: läsa de senaste nyheterna, intressanta artiklar, kolla in de topprankade åkarna och Pro Teamen. Läs om Pro Tour-evenemangen och förbered ditt eget deltagande och få råd från proffsen!

Du kan också se hela Visma Ski Classics Challengers-kalendern. I år utökas Pro XC Skiing med fler artiklar och fler tips för att förbättra din egen skidåkning. Visste du till exempel att Andreas Nygaards "nya år" börjar i maj?

Skaffa ditt exemplar av Pro XC Skiing nu och missa inte det julpaket som finns att välja i Visma Ski Classics shop. Den perfekta presenten till alla Visma Ski Classics fans!

Med koden "LANGD" får du 10% rabatt!

Här beställer du Pro XC Skiing

Här beställer du Pro XC Skiing inklusive julpaket

Senaste nyheterna

Lina Korsgren på väg mot soloseger i Toblach-Cortina i söndags. Kommande söndag står hon på startlinjen med Visma Ski Classics gula ledarväst när det är dags för Marcialonga. FOTO: Björn Reichert/Nordic Focus.

Korsgren är nervös inför Marcialonga

Lina Korsgren, Team Ramudden, har startat säsong Visma Ski Classics säsong XI med en andraplats och en seger. På söndag står hon på startlinjen för Marcialonga med den gula ledarvästen. Det är en lit...
Här har vi åkarna som representerar Sverige på JVM i Finland 8-14 februari. FOTO: Svenska skidförbundet.

Sveriges trupp till junior-VM i Finland

Efter fina uttagningstävlingar i Järpen och Åsarna har nu Svenska Skidförbundet tagit ut lagen som ska representera Sverige på junior-VM i Vuokatti, Finland 8-14 februari 2021. Truppen består av sex ...