Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skinnarloppet 2021 ställs in på grund av rådande pandemi meddelar arrangerande Malungs IF idag. FOTO: Skinnarloppet.

Skinnarloppet 2021 ställs in på grund av rådande pandemi meddelar arrangerande Malungs IF idag. FOTO: Skinnarloppet.

Skinnarloppet 2021 är inställt

Idag meddelar Malungs IF att Skinnarloppet 2021 är inställt. Det klassiska loppet som startade redan 1924 och har haft många legendariska skidåkare som vinnare kommer att locka skidåkare till Skinnaloppsarenan på ett annat sätt än tävling helgen 19-21 februari.

Så här skriver Malungs IF i sitt pressmeddelande:

På grund av rådande pandemi, och ovissheten kring denna, ställer Skinnarloppet 2021 in sina arrangemang. Vi känner ansvar för våra deltagare, funktionärer och sponsorer, och väljer att inte belasta dem med risker och ekonomi.

Vi kommer aktivt att jobba för att kunna välkomna skidåkare till Skinnarloppsarenan och Sportfältet i Malung, dock i andra former av arrangemang, under helgen 19-20-21 februari 2021. Håll utkik efter detta!

MALUNGS IF SKIDOR

Skinnarloppets hemsida.

Senaste nyheterna

startlistbild_eld

Startlistor Engadin La Diagonela

Lördag morgon är det dags för en efterlängtad start på Visma Ski Classics säsong XI. Du ser loppet på kanal 9 där Roberto Vacchi och Oskar Svärd kommenterar. Sändningen startar 08.00. Startlistor finn...
Sebastian Samuelsson förde upp Sverige från elfte till sjunde plats på stafetten i Oberhof. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettseger till Frankrike – Sverige sjua

Martin Ponsiluoma bommade bort Sveriges chanser till en framskjuten placering på stafetten i Oberhof. Sebastian Samuelsson avancerade dock från elfte till sjunde plats på slutsträckna. Frankrike vann...