Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
race_suit_langd

Rösta på din favorit-tävlingsdräkt i Visma Ski Classics

Vilket Pro Team har den snyggaste tävlingsdräkten i Visma Ski Classics säsong XI? Nu har vi nått finalen så se till att rösta och vara med i dragningen av fem officiella Visma Ski Classics mössor. Det vinnande Pro Teamet får också 10 mössor.
Ett svenskt team är med finalen – Team Ramudden.

Följande åtta Pro Team och deras tävlingsdräkter har tagit sig till finalen:
Team Electrofit, Silvini Madshus Team, Sottozero Trentino Team Zorzi Max, Team Ramudden, Team Décathlon Expérience, Team Straye Kästle, Skimarathon Team Austria och Team Nordic Jobs Worldwide.

Tävlingen sker på Visma Ski Classics Facebook.
Du hittar den här.

Final:
23 - 31 december (slutar CET 23:59)

TÄVLINGSREGLER:
1. Rösta på din favorit av Pro Teamens tävlingsdräkter (du kan göra flera val) på Facebook-inlägget.
2. Dela inlägget.

Tävlingen slutar 31 december 2020. Vinnare kommer att tillkännages på Visma Ski Classics Facebook-sida den 1 januari 2021.

Senaste nyheterna

Lina Korsgren på väg mot soloseger i Toblach-Cortina i söndags. Kommande söndag står hon på startlinjen med Visma Ski Classics gula ledarväst när det är dags för Marcialonga. FOTO: Björn Reichert/Nordic Focus.

Korsgren är nervös inför Marcialonga

Lina Korsgren, Team Ramudden, har startat säsong Visma Ski Classics säsong XI med en andraplats och en seger. På söndag står hon på startlinjen för Marcialonga med den gula ledarvästen. Det är en lit...
Här har vi åkarna som representerar Sverige på JVM i Finland 8-14 februari. FOTO: Svenska skidförbundet.

Sveriges trupp till junior-VM i Finland

Efter fina uttagningstävlingar i Järpen och Åsarna har nu Svenska Skidförbundet tagit ut lagen som ska representera Sverige på junior-VM i Vuokatti, Finland 8-14 februari 2021. Truppen består av sex ...