Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Linn Svahn har isolerats sedan hon testat positivt för covid-19. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Linn Svahn har isolerats sedan hon testat positivt för covid-19. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Linn Svahn har testat positivt för covid-19

Längdlandslagets läkare Per ”Pliggen” Andersson meddelar på torsdagseftermiddagen att det är Linn Svahn som testat positivt för covid-19.
– Vi har isolerat Linn och de som har vistats i hennes närhet, informerar Per ”Pliggen” Andersson på en digital pressträff.

Svahn har isolerats, tillsammans med andra som varit i hennes närhet.

– Hon var symtomfri i går och är symtomfri idag, berättar landslagsläkaren Per ”Pliggen” Andersson.

Landslagsläkaren är in på plats i Italien men har informerat om läget via ett digitalt informationsmöte

– Linn har i morse tagit ett PCR-test för att verifiera om det här svaret stämmer eller eventuellt kan vara ett falskt positivt svar. Det svaret väntas komma senast imorgon förmiddag, säger Andersson.

Senaste nyheterna

Johan Häggström, Oskar Svensson, William Poromaa och Jens Burman på torsdagens presskonferens inför fredagens VM-stafett. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Startlista VM Oberstdorf – stafett herrar torsdag

I morgon fredag är det dags för herrstafetten vid VM i Oberstdorf, Tyskland. Starten går 13.15. Sverige ställer upp med följande fyra åkare: Johan Häggström, Oskar Svensson, Jens Burman och William Po...
Svensk glädje sedan Elvira Öberg spurtat Sverige till seger på stafetten i Nove Mesto. FOTO: Philip Brem, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettsuccé för de svenska skidskyttetjejerna

Kvartetten Mona Brorsson, Hanna Öberg, Linn Persson och Elvira Öberg vann skidskyttestafetten i Nove Mesto på torsdagen. Med segern säkrade de också en totalseger i stafett-världscupen.. – Jag är så...
Norsk glädje och svensk besvikelse på samma bild efter damernas VM-stafett. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

En mardrömsstafett för Sverige

Talesättet stafett är stafett fick alla svenska längdåkningsfans känna på idag. Sverige var storfavoriter på damstafetten på VM i Oberstdorf men slutade på sjätte plats två minuter bakom segrande Norg...