Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
bild_fantasy

Visma Ski Classics Fantasy för säsong XI är nu live

Visma Ski Classics Fantasy går nu in i sin fjärde säsong. Nu kan du skapa ett konto nu och börja bygga ditt eget fantasy Pro Team inför lördagens Engadin La Diagonela, i Schweiz.

Regler Visma Ski Classics Fantasy:
Ett konto per deltagare är tillåtet.
Du har 40 000 fantasy dollar. Du kan använda dessa pengar för att köpa åkare till ditt fantasy Pro team. Du får inte välja mer än 10 åkare. Varje åkares kostnad kommer att förändras under hela säsongen. Om en åkares värde ökar medan han eller hon är i ditt lag kan du behålla den aktive i ditt lag utan att betala det nya högre priset. När du säljer en åkare får du åkarens aktuella pris. På detta sätt är det möjligt att ha mer än 40 000 fantasy dollar, men det är också möjligt att ha betydligt mindre än 40 000 fantasy dollar.

Val av Fantasy Pro Team stänger vid midnatt CET före varje lopp.

En kalender för när valet öppnas och stängs finns på eventsidan. Visma Ski Classics säsongskalender finns här.

Alla åkare kommer inte att tävla på alla lopp. Det är upp till dig att välja åkare som ska tävla. Startlistor finns i Visma Ski Classics Livecenter inför varje event.

Priser
Fantasy Pro-lag med de tre bästa poängen i slutet av säsongen kommer att belönas.

1: 500 Euro + officiell mössa + 2 gratis startplater i Visma Ski Classics Final 2022
2: 250 Euro + officiell mössa
3: 125 Euro + officiell mössa

Om det blir oavgjort avgörs det med slumpmässig dragning.

Gå nu till fantasy.vismaskiclassics.com för att skapa ditt konto!

Senaste nyheterna

Lina Korsgren på väg mot soloseger i Toblach-Cortina i söndags. Kommande söndag står hon på startlinjen med Visma Ski Classics gula ledarväst när det är dags för Marcialonga. FOTO: Björn Reichert/Nordic Focus.

Korsgren är nervös inför Marcialonga

Lina Korsgren, Team Ramudden, har startat säsong Visma Ski Classics säsong XI med en andraplats och en seger. På söndag står hon på startlinjen för Marcialonga med den gula ledarvästen. Det är en lit...
Här har vi åkarna som representerar Sverige på JVM i Finland 8-14 februari. FOTO: Svenska skidförbundet.

Sveriges trupp till junior-VM i Finland

Efter fina uttagningstävlingar i Järpen och Åsarna har nu Svenska Skidförbundet tagit ut lagen som ska representera Sverige på junior-VM i Vuokatti, Finland 8-14 februari 2021. Truppen består av sex ...