Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
På onsdag kväll kan du lyssna på Wolfgang Pichler, H-C Holmberg och Joakim Abrahamsson. Trion håller ett webbinarium men rubriken, Bli en bättre längdskidåkare!

På onsdag kväll kan du lyssna på Wolfgang Pichler, H-C Holmberg och Joakim Abrahamsson. Trion håller ett webbinarium men rubriken, Bli en bättre längdskidåkare!

Webbinarium: Bli en bättre längdskidåkare!

Vad det är som gör våra elitskidåkare och skidskyttar så bra? Tre som vet är professor H-C Holmberg, skidskytte-legendaren Wolfgang Pichler och förre förbundskaptenen Joakim Abrahamsson.
På onsdag kväll så håller trion ett gratis webbinarium där du kan lära dig mer för att utvecklas som längdskidåkare.

Under en timmes Zoom-webbinarium berättar de om fysiologi, träning och personlig utveckling och ger dig värdefulla tips på hur du kan utvecklas till en bättre längdskidåkare. Föreläsningen hålls i samarbete mellan Luleå tekniska universitet och Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Observera att max 500 personer kan anmäla sig till webbinariet – först till kvarn gäller.

När: 3 mar. 2021, 19:00 - 20:15.
Var: Zoom.
Pris: Gratis.

Detaljerat program och länk till anmälan hittar du här.

Senaste nyheterna

Hanna Öberg på väg att lämna skjutvallen vid landslagets träning på Östersunds skidstadion på tisdagen. FOTO: Per Danielsson.

Det är skjutprestationen som avgör

Det är skyttet som avgör tävlingar i skidskytte. Det visar analys av 5000 starter och 17 skidskyttesäsonger som forskare vid Mittuniversitetet i Östersund gjort. Det är den hittills mest omfattande v...
Vauhtis fabrik i Joensuu, Finland, brann ner till grunden i går.

Vallatillverkaren Vauhtis fabrik brann ner

En av de största vallatillverkarna, finska Vauhti, drabbades i går av att hela produktionsdelen av fabriken brann ner till grunden. Fabriken är belägen i Joensuu. Upp till 10 000 liter kemikalier för...
Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...