Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Framöver så blir det bevakning av flugfiske på Längd.se.

Framöver så blir det bevakning av flugfiske på Längd.se.

Längd.se satsar på bevakning av Flugfiske

Skidsäsongen är i stor sett över. Det är SM-tävlingarna i Kalix 8-11 februari som återstår. Rullskidsäsongen står för dörren men intresset för rullskidåkning är inte lika stort som för skidåkning på snö. Längd.se har därför tagit beslutet att satsa på bevakning av Flugfiske.

– Vi ser det som ett bra komplement för att hålla intresset uppe på sajten under vår, sommar och höst, säger chefredaktören Johan Trygg.

Tävlingsfiske genomförs i en mängd olika grenar: pimpel, mormyska, traditionellt mete, internationellt mete, trolling, fluga, abborre, gädda, havsfiske och kust & sjö.

– Vi kommer helt och fullt fokusera på Flugfisket då vi tycker att det finns vissa rörelsemönster i fisket som påminner om skidåkningen. När man kastar linan fram och tillbaka i luften så liknar det i viss mån diagonalåkningen, säger Johan Trygg.

Vi återkommer inom kort med mer information om hur vi kommer bevaka Flugfisket.

Senaste nyheterna

Anton Karlsson fortsätter inom Visma Ski Classics. Nu som Sports Manager i företaget Wsportsmedia, som driver Visma Ski Classics. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Anton Karlsson fortsatt en del av Visma Ski Classics

Nyligen kom beskedet att Anton Karlsson, Lager 157 Ski Team, avslutar sin karriär. Vasaloppstvåan försvinner dock inte från Visma Ski Classics. Karlsson blir anställd som Sports Manager av Wsportsmed...
recap_XI_cover

Podcast – Recap Visma Ski Classics säsong XI

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Livigno2Levi så sammanfattar Teemu Virtanen säsong XI tillsammans med Visma Ski Classics VD David Nilsson och Vasaloppstvåan Anton Karlsson som nylige...
Emilie Fleten är en eftertraktad åkare efter en mycket stark säsong i Visma Ski Classics. Hamnar hon i ett svenskt eller norskt lag säsong XII? FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Silly Season: Svenska Pro Team jagar norska Fleten

Flera svenska och norska långloppsteam vill skriva kontrakt med norska Emilie Fleten som slutade trea i Visma Ski Classics säsong XI. – Jag hade inte räknat med att så många lag skulle vara intresser...