Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Team Eksjöhus kommer att tävla och träna i kläder från Trimtex. FOTO: Trimtex.

Team Eksjöhus kommer att tävla och träna i kläder från Trimtex. FOTO: Trimtex.

Team Eksjöhus och Trimtex i samarbete

Det nya svenska långloppslaget Team Eksjöhus kommer att tävla och träna i kläder från Trimtex. Parterna har skrivit ett treårsavtal.
– Visma Ski Classics och långloppen i allmänhet är en målgrupp som fortsatt växer och för oss som leverantör är det väldigt viktigt att få möjlighet att samarbeta med de bästa för att hela tiden säkerhetsställa att vi ligger i framkant med våra produkter, säger Mathias Danielsson på Trimtex i ett pressmeddelande.

– Vi är därför väldigt stolta över att Team Eksjöhus valde oss som samarbetspartner. Vi ser framemot en spännande säsong med detta nybildade svenska team, fortsätter Danielsson.

Häromveckan meddelande bröderna Auklands långloppsteam, numera under namnet Team Ragde Charge, att de valt Trimtex som ny klädleverantör. Nu gör alltså de nya svenska laget Team Eksjöhus samma sak.

– Vi i Team Eksjöhus vill skapa långa och trygga relationer för att säkerställa att vi utvecklas till ett toppteam i Visma Ski Classics. Det är med stolthet berätta att vi har signerat ett treårsavtal med klädleverantören Trimtex, säger Team Eksjöhus sportchef Espen Traeldal.

– Vi känner att Trimtex med sin produktkvalitet och teamkollektion ger oss alla de förutsättningar vi behöver för att må och se bra ut på träning och tävling, fortsätter Traeldal.

Lagets teamchef Oskar Svärd har lång relation med Trimtex såväl inom orientering, cykel som skidsporten och förklarar valet av partner:
– Kvalitét är för mig oerhört viktigt och Trimtex är med och driver utvecklingen framåt inom skidsporten vilket gör att vi kan få de kläder vi önskar. Service och trygghet är andra viktiga faktorer som gör att vi väljer just Trimtex som partner. De håller alltid vad de lovar och levererar i utsatt tid. Korta leveranstider och egen design på allt värderar vi i Team Eksjöhus högt!

– Skidsporten har ju blivit en ”året runt” idrott med ett ökat antal rullskidtävlingar. På Blinkfestivalen i Norge i början av augusti debuterar vi i våra nya kläder, fortsätter Svärd.

Senaste nyheterna

a_aukland_orsa2levi

Podcast med Visma Ski Classics legend Anders Aukland

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi så intervjuar Teemu Virtanen Visma Ski Classics legenden Anders Aukland. Han har 16 segrar i Visma Ski Classics och håller sig fortfarande i...
Både Lina Korsgren och Emil Persson kommer till start i Vaajmarathon. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Vaajmarathon med ett sylvasst startfält

Imorgon avgörs Vaajmarathon för första gången som ett Visma Ski Classics Challenger event. Banan sträcker sig över 45 kilometer i klassisk teknik och har lockat några riktiga höjdare till start i Rötv...
Jens och William jagar nya mästerskapsmedaljer till Åsarna FOTO: Anton Karlsson / Längd.se

Burman och Poromaa i gamla OS-hjältars fotspår

Byn Åsarna i södra Jämtland har alltid haft en stark tradition av längdskidor. Många av våra största hjältar och hjältinnor genom tiderna har tävlat för Åsarna IK. Thomas Wassberg, Torgny Mogren, Jan ...