Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Axel Jutterström, Team Eksjöhus och Max Novak, Team Ramudden i täten på åttatimmars-stafetten Blink Classics Team Challenge. FOTO: Från NRK:s sändning.

Axel Jutterström, Team Eksjöhus och Max Novak, Team Ramudden i täten på åttatimmars-stafetten Blink Classics Team Challenge. FOTO: Från NRK:s sändning.

Team Ramudden och Team Eksjöhus leder Blink Classics Team Challenge!

Efter sex och en halv av åtta timmar är det Team Ramudden och Team Eksjöhus som leder Blink Classics Team Challenge 48 sekunder före Lager 157 Ski Team. Du kan följa upplösningen på NRK eller via livetracking.

Livetracking.

Laguppställningar för de tre topplagen:
Team Ramudden: Lina Korsgren, Max Novak, Johannes Eklöf
Team Eksjöhus: Linn Sömskar, Axel Jutterström, Morten Eide Pedersen
Lager 157 Ski Team: Britta Johansson Norgren, Emil Persson, Marcus Johansson

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg på väg att lämna skjutvallen vid landslagets träning på Östersunds skidstadion på tisdagen. FOTO: Per Danielsson.

Det är skjutprestationen som avgör

Det är skyttet som avgör tävlingar i skidskytte. Det visar analys av 5000 starter och 17 skidskyttesäsonger som forskare vid Mittuniversitetet i Östersund gjort. Det är den hittills mest omfattande v...
Vauhtis fabrik i Joensuu, Finland, brann ner till grunden i går.

Vallatillverkaren Vauhtis fabrik brann ner

En av de största vallatillverkarna, finska Vauhti, drabbades i går av att hela produktionsdelen av fabriken brann ner till grunden. Fabriken är belägen i Joensuu. Upp till 10 000 liter kemikalier för...
Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...