Elvira Öberg och Hanna Öberg är förstås två av favoriterna på dagens sprint vid SM i rullskidskytte i Sollefteå. FOTO: Per Danielsson/Projekt.P

Elvira Öberg och Hanna Öberg är förstås två av favoriterna på dagens sprint vid SM i rullskidskytte i Sollefteå. FOTO: Per Danielsson/Projekt.P

Startlistor SM rullskidskytte lördag

Idag avgörs sprinten vid SM i rullskidskidskytte i Sollefteå. Linn Persson och Sebastian Samuelson är på plats för att försvara sina guld från i fjol. Utmanare är förstås Elvira Öberg och Hanna Öberg, Martin Ponsiluoma och Jeper Nelin.

Tävlingarna är redan igång i de yngre klasserna. Första start i herrklassen är 13.53 och i damklassen går första åkaren ut 15.25.

Startlistor SM rullskidskytte lördag

Tävlingarna sänds via Expressen TV och på Bonnier News lokala sajter.

Senaste nyheterna

Fredrik Jonsson har kämpat i motvind i många år. I morgon åker han 15 kilometer klassiskt i den svenska landslagsdräkten på världscupen i Ruka. FOTO: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Krönika: Jonsson förtjänar en tålamodsmedalj

I åtta år var Fredrik Jonsson borta från elitskidåkningen på grund av sjukdomsproblem. Hela tiden med en dröm om att ta sig tillbaka till världseliten. I morgon får han återigen ta på sig landslagsdr...
Sebastian Samuelsson går ut med nummer 17 på lördagens 20 kilometer i Östersund. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Startlistor världscupen skidskytte Östersund lördag

I morgon börjar världscupen i skidskytte i Östersund med individuella lopp. Damernas första start är 11.45. Herrarna första start är 15.00.
Calle Halfvarsson hade ingen lyckad sprint på fredagen. Tar han revansch på 15 kilometer klassiskt i morgon? FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km klassisk stil Ruka

I morgon väntar 10 och 15 kilometer i klassisk stil vid världscupen i Ruka, Finland. Första start herrar är 10.15 och första start damer 13.30.