Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ICA fördjupar samarbetet med längdlandslaget och förlänger samarbetet till och med säsongen 2023/2024. FOTO: Svenska skidförbundet.

ICA fördjupar samarbetet med längdlandslaget och förlänger samarbetet till och med säsongen 2023/2024. FOTO: Svenska skidförbundet.

ICA fördjupar samarbetet med längdlandslaget

ICA och längdlandslaget har samarbetat sedan 2012 och ambitionen har alltid varit densamma: att inspirera och guida svenska folket till hälsosamma val.
Nu förlängs samarbetet mellan parterna till 2023/2024.

De senaste åren har ICA tillsammans med de folkkära profilerna i längdlandslaget inspirerat i Måltidskampen och utmanat skidstjärnorna i kunskap om hälsa i frågesporten I längdspåret. Dessutom har åkarna fått bjuda på sina bästa recept – Ebba Anderssons pokébowl, Charlotte Kallas laxtaco och Maja Dahlqvists pasta arabiatta.

— Många av våra skidåkare har ett stort intresse för matlagning och god kosthållning. ICA har genom aktiviteterna utmanat och lyft fram de sidorna hos våra skidstjärnor. När ICA nu går upp en nivå och ökar engagemanget i längdlandslaget ger det oss ännu större möjligheter att bidra till förbättrad folkhälsa i Sverige. ICA och längdlandslaget är två starka varumärken som tillsammans gör skillnad, säger Malin Westhed, Marknadschef Svenska Skidförbundet Längd, i ett pressmeddelande.

– Längdlandslaget har ju skördat otroliga framgångar de senaste åren, och det märks att de är omtyckta. De bjuder verkligen på sig själva och därför får filmerna och aktiviteterna som vi gör tillsammans ett enormt genomslag. Nu när vi förlänger avtalet hoppas vi kunna göra fler och större roliga saker tillsammans, säger Peter Hägg, Chef varumärkesengagemang & samarbeten på ICA.

Senaste nyheterna

Max Novak efter segern på Klarälvsloppet. Idag kraschade Novak rejält på cykel under ett träningspass på Gran Canaria. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Novak i cykelkrasch på Gran Canaria

Sommarens rullskidkung Max Novak visade sig inte samma flyt med större hjul under sig. Idag kraschade han rejält vid en träningstur på cykel på Gran Canaria. – Jag kom ner för en backe och skulle in...
När William Poromaa tänker på OS i Peking, då tänker han på medaljer. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Poromaa har OS-medaljer i tankarna

I vintras blev William Poromaa två gånger nia individuellt och snuddade vid bronset på stafetten vid VM i Oberstdorf, som förstaårssenior. Efter en mycket bra träningssommar stördes början av hösten ...
Lina Korsgren och Emil Persson dominerade Visma Ski Classics förra säsongen. I vinter kan du följa dem i Vinterstudion på SVT. FOTO: Visma Ski Classics.

Nytt fokus för Vinterstudion

Om en månad, helgen den 13–14 november, drar SVT igång 15:e säsongen av Vinterstudion. Då med Sverigepremiären i skidskytte från Idre. I vinter får vi inte se så mycket av världscupen längdåkning i V...