Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Både herrar och damer åker 15 kilometer i klassisk stil i Trollhättan på torsdagseftermiddagen. FOTO: Trollhättan Action Week.

Både herrar och damer åker 15 kilometer i klassisk stil i Trollhättan på torsdagseftermiddagen. FOTO: Trollhättan Action Week.

Startlistor 15 km klassiskt Trollhättan – Burman missar loppet

I eftermiddag är det dags för rullskidtävlingarna under Trollhättan Action Week med 15 kilometer med individuell start för både damer och herrar. Ett sent återbud har kommit Jens Burman som fått feber efter sin andra vaccinspruta. Även Jonna Sundling lämnade återbud häromdagen.

Herrarna börjar starta 14.35 och damernas första start är 15.55.

Startlista herrar

Startlista damer

Tävlingarna sänds direkt enligt följande:

14:30 – 17:00

I Sverige: TV4 och TV4 Play

I Norge: Direktesport.no

Resten av världen: Trollhättan Action Week Facebook

Senaste nyheterna

Max Novak efter segern på Klarälvsloppet. Idag kraschade Novak rejält på cykel under ett träningspass på Gran Canaria. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Novak i cykelkrasch på Gran Canaria

Sommarens rullskidkung Max Novak visade sig inte samma flyt med större hjul under sig. Idag kraschade han rejält vid en träningstur på cykel på Gran Canaria. – Jag kom ner för en backe och skulle in...
När William Poromaa tänker på OS i Peking, då tänker han på medaljer. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Poromaa har OS-medaljer i tankarna

I vintras blev William Poromaa två gånger nia individuellt och snuddade vid bronset på stafetten vid VM i Oberstdorf, som förstaårssenior. Efter en mycket bra träningssommar stördes början av hösten ...
Lina Korsgren och Emil Persson dominerade Visma Ski Classics förra säsongen. I vinter kan du följa dem i Vinterstudion på SVT. FOTO: Visma Ski Classics.

Nytt fokus för Vinterstudion

Om en månad, helgen den 13–14 november, drar SVT igång 15:e säsongen av Vinterstudion. Då med Sverigepremiären i skidskytte från Idre. I vinter får vi inte se så mycket av världscupen längdåkning i V...