Långloppslaget Team Nordic Jobs Worldwide kände på snön i Torsby skidtunnel i förra veckan.

Långloppslaget Team Nordic Jobs Worldwide kände på snön i Torsby skidtunnel i förra veckan.

Video: Team Nordic Jobs Worldwide på läger i Torsby

Estniska långloppslaget Team Nordic Jobs Worldwide har värvat tre svenska åkare inför den Visma Ski Classics-säsongen: Gabriel Strid, Gustav Nordström och Sofia Lindberg.
Kolla in teamets film från deras läger i Torsby förra veckan.

Gabriel Strid, IFK Mora SK, Gustav Nordström, Borås SK och Sofia Lindberg, Robertsfors IK är alla tre nya åkare i det estniska långloppslaget Team Nordic Jobs Worldwide. Strid med fina meriter som rullskidåkare och Nordström som sprinter med världscupmeriter satsar nu mot Visma Ski Classics i vinter. Det gör också Lindberg som tidigare representerat Team Igne/Team Curira men nu fortsätter långloppssatsningen i ett nytt team.

Förra veckan tränade teamet i Gabriel Strids hemmatrakter i Värmland och Torsby.

Kolla in videon från deras Torsbyläger nedan:

Senaste nyheterna

Fredrik Jonsson har kämpat i motvind i många år. I morgon åker han 15 kilometer klassiskt i den svenska landslagsdräkten på världscupen i Ruka. FOTO: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Krönika: Jonsson förtjänar en tålamodsmedalj

I åtta år var Fredrik Jonsson borta från elitskidåkningen på grund av sjukdomsproblem. Hela tiden med en dröm om att ta sig tillbaka till världseliten. I morgon får han återigen ta på sig landslagsdr...
Sebastian Samuelsson går ut med nummer 17 på lördagens 20 kilometer i Östersund. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Startlistor världscupen skidskytte Östersund lördag

I morgon börjar världscupen i skidskytte i Östersund med individuella lopp. Damernas första start är 11.45. Herrarna första start är 15.00.
Calle Halfvarsson hade ingen lyckad sprint på fredagen. Tar han revansch på 15 kilometer klassiskt i morgon? FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km klassisk stil Ruka

I morgon väntar 10 och 15 kilometer i klassisk stil vid världscupen i Ruka, Finland. Första start herrar är 10.15 och första start damer 13.30.