Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Christoffer Lindvall gör comeback i Team Mäenpää och satsar på Vasaloppet. FOTO: Cati Eklund.

Christoffer Lindvall gör comeback i Team Mäenpää och satsar på Vasaloppet. FOTO: Cati Eklund.

Lindvall gör comeback i Team Mäenpää

Team Mäenpää förstärker laget med ytterligare en åkare inför Visma Ski Classics säsong XII.
Christoffer Lindvall, som åkte in som 26:a på Vasaloppet 2018 just för Team Mäenpää, gör nu comeback.
– Efter en paus på två säsonger från Visma Ski Classics känns det bra att dra på sig nummerlappen igen, säger den 28-årige finländaren.

– Jag är tacksam att få chansen att vara en del av Team Mäenpää som har ett starkt lag både på herr- och damsidan. Kroppen har svarat bra på träning i sommar och jag ser hoppfullt fram emot säsongen där Vasaloppet är det stora målet för mig, fortsätter Lindvall.

– Vi ser fram emot en ny säsong med Christoffer i laget. Han besitter fina sprintegenskaper samt är en talangfull stakåkare som ger laget ytterligare kvaliteter, säger teamchefen Kim Mäenpää.

Team Mäenpää 2021/2022:
Anne Kyllönen
Julia Häger
Christoffer Lindvall
Hannes Mäenpää
Hans Mäenpää
Viktor Mäenpää

Senaste nyheterna

Max Novak efter segern på Klarälvsloppet. Idag kraschade Novak rejält på cykel under ett träningspass på Gran Canaria. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Novak i cykelkrasch på Gran Canaria

Sommarens rullskidkung Max Novak visade sig inte samma flyt med större hjul under sig. Idag kraschade han rejält vid en träningstur på cykel på Gran Canaria. – Jag kom ner för en backe och skulle in...
När William Poromaa tänker på OS i Peking, då tänker han på medaljer. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Poromaa har OS-medaljer i tankarna

I vintras blev William Poromaa två gånger nia individuellt och snuddade vid bronset på stafetten vid VM i Oberstdorf, som förstaårssenior. Efter en mycket bra träningssommar stördes början av hösten ...
Lina Korsgren och Emil Persson dominerade Visma Ski Classics förra säsongen. I vinter kan du följa dem i Vinterstudion på SVT. FOTO: Visma Ski Classics.

Nytt fokus för Vinterstudion

Om en månad, helgen den 13–14 november, drar SVT igång 15:e säsongen av Vinterstudion. Då med Sverigepremiären i skidskytte från Idre. I vinter får vi inte se så mycket av världscupen längdåkning i V...