Christoffer Lindvall gör comeback i Team Mäenpää och satsar på Vasaloppet. FOTO: Cati Eklund.

Christoffer Lindvall gör comeback i Team Mäenpää och satsar på Vasaloppet. FOTO: Cati Eklund.

Lindvall gör comeback i Team Mäenpää

Team Mäenpää förstärker laget med ytterligare en åkare inför Visma Ski Classics säsong XII.
Christoffer Lindvall, som åkte in som 26:a på Vasaloppet 2018 just för Team Mäenpää, gör nu comeback.
– Efter en paus på två säsonger från Visma Ski Classics känns det bra att dra på sig nummerlappen igen, säger den 28-årige finländaren.

– Jag är tacksam att få chansen att vara en del av Team Mäenpää som har ett starkt lag både på herr- och damsidan. Kroppen har svarat bra på träning i sommar och jag ser hoppfullt fram emot säsongen där Vasaloppet är det stora målet för mig, fortsätter Lindvall.

– Vi ser fram emot en ny säsong med Christoffer i laget. Han besitter fina sprintegenskaper samt är en talangfull stakåkare som ger laget ytterligare kvaliteter, säger teamchefen Kim Mäenpää.

Team Mäenpää 2021/2022:
Anne Kyllönen
Julia Häger
Christoffer Lindvall
Hannes Mäenpää
Hans Mäenpää
Viktor Mäenpää

Senaste nyheterna

Hanna Öberg på väg att lämna skjutvallen vid landslagets träning på Östersunds skidstadion på tisdagen. FOTO: Per Danielsson.

Det är skjutprestationen som avgör

Det är skyttet som avgör tävlingar i skidskytte. Det visar analys av 5000 starter och 17 skidskyttesäsonger som forskare vid Mittuniversitetet i Östersund gjort. Det är den hittills mest omfattande v...
Vauhtis fabrik i Joensuu, Finland, brann ner till grunden i går.

Vallatillverkaren Vauhtis fabrik brann ner

En av de största vallatillverkarna, finska Vauhti, drabbades i går av att hela produktionsdelen av fabriken brann ner till grunden. Fabriken är belägen i Joensuu. Upp till 10 000 liter kemikalier för...
Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...