Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Under lördagen är Max Novak gäst i Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi. Bilden från Novaks seger närmast före Oskar Kardin vid OnePartnerGroup-loppet i Östersund. FOTO: OnePartnerGroup-loppet.

Under lördagen är Max Novak gäst i Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi. Bilden från Novaks seger närmast före Oskar Kardin vid OnePartnerGroup-loppet i Östersund. FOTO: OnePartnerGroup-loppet.

Max Novak gästar Orsa2Levi podcast

I morgon lördag släpps nästa avsnitt av Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi och gäst är Team Ramuddens Max Novak, som har dominerat stort på rullskidor i sommar.
– Nu vet jag att jag kan vinna lopp, och det har gett mig mycket självförtroende, säger Novak bland annat i podden.

– Jag har förbättrat min teknik, och det kan jag luta mig mot under tävlingarna. Jag var besviken på mina prestationer förra vintern men jag känner mig mycket bättre nu, berättar Novak bland mycket annat.

Podden är på engelska och avsnittet med Novak släpps under lördagen och du hittar den här på Längd.se.

Senaste nyheterna

Hanna Öberg på väg att lämna skjutvallen vid landslagets träning på Östersunds skidstadion på tisdagen. FOTO: Per Danielsson.

Det är skjutprestationen som avgör

Det är skyttet som avgör tävlingar i skidskytte. Det visar analys av 5000 starter och 17 skidskyttesäsonger som forskare vid Mittuniversitetet i Östersund gjort. Det är den hittills mest omfattande v...
Vauhtis fabrik i Joensuu, Finland, brann ner till grunden i går.

Vallatillverkaren Vauhtis fabrik brann ner

En av de största vallatillverkarna, finska Vauhti, drabbades i går av att hela produktionsdelen av fabriken brann ner till grunden. Fabriken är belägen i Joensuu. Upp till 10 000 liter kemikalier för...
Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...